Thumbnail
Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης και αναδιάταξης της αστυνομίας

Την κατάργηση της Ομάδας Δέλτα καθώς και συγχώνευση αστυνομικών τμημάτων ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Ο κ. Τόσκας δήλωσε ότι στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης και αναδιάταξης της αστυνομίας η Ομάδα Δέλτα θα διαλυθεί σε τρία μέρη χωρίς όμως να σταματήσουν οι πειθαρχικές διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη σε βάρος αστυνομικών που υπηρετούν στη συγκεκριμένη μονάδα, ενώ μικρά τμήματα κυρίως της περιφέρειας θα συγχωνευθούν σε μεγαλύτερα για να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα των Σωμάτων Ασφαλείας. Ανάλογες κινήσεις για τη βελτίωση της αποδοτικότητας θα γίνουν και στην Πυροσβεστική.

Ο αναπληρωτής υπουργός έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς την Χρυσή Αυγή και τις άλλες ακροδεξιές οργανώσεις όπως είπε ότι δεν θα ανεχθεί να υποκαταστήσει κανείς το ρόλο της Αστυνομίας και τόνισε ότι θα είναι αμείλικτος σε περιπτώσεις αυθαιρεσίας και απειθαρχίας στους κόλπους της ΕΛΑΣ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Μιχαήλ Σφακιανάκης
Μιχάλης Σφακιανάκης (Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου) στο alfavita.gr: Για τη νέα σύγκλιση της Επιτροπής Εθνικού διαλόγου για την Παιδεία
Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Σήμερα Τρίτη 7 Απριλίου η νέα σύγκλιση της ολομέλειας της Επιτροπής Εθνικού διαλόγου για την Παιδεία
Μιχάλης Σφακιανάκης (Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου) στο alfavita.gr: Για τη νέα σύγκλιση της Επιτροπής Εθνικού διαλόγου για την Παιδεία