Τέλος στην ζωή του με τον πιο φρικτό τρόπο αποφάσισε να δώσει άνεργος άνδρας που διέμενε μόνος του σε διαμέρισμα στο κέντρο της Ξάνθης.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του xanthinea.gr, πρόκειται για έναν 46χρονο που δεν είχε δώσει σημεία ζωής με αποτέλεσμα οι οικείοι του να ανησυχήσουν και να ειδοποιήσουν τις Αρχές.
Αστυνομικοί κατόπιν εισαγγελικής εντολής μπήκαν στο σπίτι του άτυχου άνδρα εντοπίζοντας τον νεκρό. Εξ αρχής το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας αποκλείστηκε μιας και φαίνεται πως βρέθηκε σημείωμα στο οποίο αναφέρονταν οι λόγοι που οδήγησαν τον αυτόχειρα στο απονενοημένο διάβημα.
Η σωρός του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ίδιος έβαλε τέλος στην ζωή του κόβοντας τις φλέβες του μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού του.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ