Thumbnail
Mία τεράστια τρύπα άνοιξε ξαφνικά

Σίδνεϊ
Η ειδυλλιακή παραλία στο Ίνσκιπ Πόιντ, στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, είχε καταγάλανα νερά, πράσινο, ξανθή άμμο και προσελκύει κατασκηνωτές και φυσιολάτρες.

Μέχρι που το βράδυ του Σαββάτου, μία τεράστια τρύπα άνοιξε ξαφνικά και παρέσυρε σκηνές και οχήματα, προκαλώντας χάος στους κατασκηνωτές που έφυγαν κακήν κακώς.

Από το περιστατικό δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, σύμφωνα με το in.gr που αναπαράγει την είδηση από  τα αυστραλιανά ΜΜΕ.

Φαίνεται ότι πρώτα κατάλαβαν ψαράδες ότι κάτι συνέβαινε. Οι κατασκηνωτές αναφέρουν ότι άκουσαν έναν θόρυβο σαν καταιγίδα και μετά βίας πρόλαβαν εγκαίρως να φύγουν πριν η παραλία εξαφανιστεί κάτω από το νερό -μαζί με σκηνές, τροχόσπιτα, μικρά οχήματα και άλλα υπάρχοντά τους.

Η ταχέως αναπτυσσόμενη τρύπα στο τουριστικό αξιοθέατο ήταν τόσο τερατώδης που χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά για να καταπιεί ένα αυτοκίνητο, ένα τροχόσπιτο και το ρυμουλκούμενο καθώς οι πανικόβλητοι τουρίστες εκκένωναν το κάμπινγκ, χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί.

Πλέον, το σημείο εκείνο της παραλίας βρίσκεται περίπου τρία μέτρα κάτω από το νερό. Η θάλασσα «κατάπιε» περίπου 150 μέτρα από το μήκος της παραλίας και έφτασε μέχρι σχεδόν 50 μέτρα μέχρι το εσωτερικό.

Απομακρύνθηκαν συνολικά περίπου 150 κατασκηνωτές από ολόκληρη την παραλία και για προληπτικούς λόγους δεν επιτρέπεται πλέον η πρόσβαση σε μεγάλο τμήμα της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Φινλανδία: Αντιδήμαρχος του Ελσίνκι πιάστηκε να ζωγραφίζει παρανόμως γκράφιτι
"Graffiti": Υπάρχει ελληνική λέξη;
Η ελληνική γλώσσα παραμένει ζωντανή και εξελισσόμενη, ενσωματώνοντας όρους από άλλες γλώσσες, όταν αυτοί καλύπτουν σύγχρονες εκφραστικές ανάγκες.
"Graffiti": Υπάρχει ελληνική λέξη;
ΔΥΠΑ
ΔΥΠΑ: Επίδομα 300€ στους ανέργους χωρίς αίτηση στον λογαριασμό τους
Κανένα χαρτί, καμία αίτηση, καμία ουρά. Η ΔΥΠΑ «χτυπά» μόνη της την πόρτα των δικαιούχων και καταθέτει απευθείας 300 ευρώ — Αναλυτικά τα κριτήρια
ΔΥΠΑ: Επίδομα 300€ στους ανέργους χωρίς αίτηση στον λογαριασμό τους
Δικαστήρια
Αχαρνές: Ξεκινά η δίκη για τον θάνατο του μικρού Μάριου – Καταγγελίες για κρατική ολιγωρία και γκετοποίηση
Οι εκπαιδευτικοί των Αχαρνών σπάνε τη σιωπή τους και απαιτούν δικαιοσύνη
Αχαρνές: Ξεκινά η δίκη για τον θάνατο του μικρού Μάριου – Καταγγελίες για κρατική ολιγωρία και γκετοποίηση