Thumbnail
Σε πτήση της Air Berlin προς την Κω

Τρύπα στο φτερό του αεροσκάφους σε πτήση της Air Berlin από το Ντίσελντορφ προς την Κω, ανάγκασε τους πιλότους να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο του Μονάχου, με 171 επιβάτες και επτά μέλη πληρώματος
Η πτήση του τρόμου ξεκίνησε από την γερμανική πόλη. Και το σημαντικό είναι ότι οι πιλότοι δεν πήραν είδηση τι ακριβώς είχε γίνει, και ειδοποιήθηκαν από τους ανθρώπους της πίστας, που βρήκαν στον διάδρομο απογείωσης απομεινάρια από ένα σκασμένο ελαστικό του αεροπλάνου.

Η περίπτωση που θυμίζει αρκετά την τραγική ιστορία του Κονκόρντ, θα μπορούσε να είχε τραγική κατάληξη, αν το θραύσμα από το σκασμένο ελαστικό είχε χτυπήσει σε άλλο σημείο, και είχε προκαλέσει βλάβη στα υδραυλικά του αεροπλάνου ή στις δεξαμενές καυσίμου.

Η πτήση της Air Berlin αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Μονάχου, με τους 171 επιβάτες και τα επτά μέλη του πληρώματος να έχουν πραγματικά μεγάλη τύχη, καθώς οι ειδικοί πιστεύουν ότι δύσκολα μπορεί ένα αεροπλάνο να επιβιώσει μετά από τόσο σοβαρή βλάβη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σεισμός
Ισχυρός σεισμός 5,5 Ρίχτερ ανοιχτά του Λασιθίου ταρακούνησε σήμερα το πρωί την Κρήτη
Το επίκεντρο εντοπίζεται στη θαλάσσια περιοχή 7 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Γουδουρά Λασιθίου
Ισχυρός σεισμός 5,5 Ρίχτερ ανοιχτά του Λασιθίου ταρακούνησε σήμερα το πρωί την Κρήτη