Thumbnail
Κρήτη

Σεισμική δόνηση, μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, καταγράφηκε το πρωί, στις 7.55, από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στον υποθαλάσσιο χώρο νότια της Ιεράπετρας.

Ο σεισμός έγινε αισθητός στην Ιεράπετρα, το Μακρύ Γυαλό, καθώς και στα νότια παράλια του Λασιθίου. Η δόνηση προερχόταν από απόσταση 430 χιλιομέτρων νότια-νοτιανατολικά της Αθήνας και το επίκεντρο της εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 70 χιλιόμετρα νότια της Ιεράπετρας .

Τα ξημερώματα, στις 05:45, είχε προηγηθεί μία ακόμη δόνηση στον ίδιο χώρο, μεγέθους 3,4 Ρίχτερ, ενώ τις τελευταίες ημέρες είχαν σημειωθεί στην ίδια περιοχή σεισμικές δονήσεις, η μεγαλύτερη των οποίων ήταν 4,6 στις 27 Αυγούστου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα