Thumbnail
Τι είπαν στις τελετές

«Καλούμαστε μια δύσκολη συμφωνία να την εφαρμόσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να περιορίσουμε όσο είναι δυνατόν τις αρνητικές επιπτώσεις της», δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Εργασίας. Αναφέρθηκε στους δύο στόχους του υπουργείου Εργασίας -για επαναφορά του κατώτατου μισθού και των συλλογικών συμβάσεων, που μέχρι στιγμής δεν έχει πράξη.

Όπως είπε ο Δ. Στρατούλης, στο εξής, ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, θα προσπαθήσει με την παρουσία του στη Βουλή να στηρίξει τα συμφέροντα των εργαζομένων και των συνταξιούχων.

Τη διαβεβαίωση ότι θα σταθεί «στο ύψος των περιστάσεων» έδωσε ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Π. Χαϊκάλης, στη σύντομη ομιλία του κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Εργασίας. «Ξέρω τι αναλαμβάνω. Δεν έχω άγνοια κινδύνου», ανέφερε ο κ. Χαϊκάλης, θέτοντας ως προτεραιότητες την απρόσκοπτη καταβολή των συντάξεων και την αποφυγή της εισφοροδιαφυγής. «Η χώρα είναι σε δύσκολη θέση και οι δυσκολίες που περνάει δεν πρέπει να είναι σημείο κομματικής αντιπαράθεσης», πρόσθεσε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα