Τα ονόματα των δημοσιογράφων που συμμετείχαν στα «μαθήματα» του ΔΝΤ ζήτησε η Επιτροπή Αλήθειας της Βουλής.
Στην κατάθεσή του στην Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, ο κ. Ρουμελιώτης ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι δημοσιογράφοι τους οποίους συναντούσε στην Ουάσιγκτον του είχαν αποκαλύψει ότι είχαν κληθεί για να παρακολουθήσουν αυτά τα σεμινάρια.
Ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ τόνισε ότι θα μπορούσε η επιτροπή αλήθειας να ζητήσει ονόματα από τον υπεύθυνο επικοινωνίας Τζέρι Ράις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, για το συγκεκριμένο ζήτημα συνεδριάζει σήμερα και το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ ώστε να παρέμβει για τα «φροντιστήρια» του ΔΝΤ.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ζητούνται Πιστοποιημένοι Εκπαιδευτές Ενηλίκων (Οικομολόγοι) με πολύ μεγάλες αμοιβές
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ