Thumbnail
Την παράταση ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης

Σε τρίμηνη παράταση της μετενέργειας της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΕΓΣΣΕ), η οποία λήγει στις 30 Ιουνίου, θα προχωρήσει με νομοθετική ρύθμιση το υπουργείο Εργασίας.


Την παράταση ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης σε συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΓΣΕΕ.

Όπως αναφέρει το naftemporiki.gr, η συνομοσπονδία είχε αποστείλει επιστολή στον κ. Σκουρλέτη, στην οποία τόνιζε την επιτακτική ανάγκη η κυβέρνηση να αναλάβει οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία, μέχρι την υλοποίηση της δέσμευσής της για επαναφορά των Ελεύθερων Συλλογικών Διαπραγματεύσεων και την ψήφιση του νόμου για τα εργασιακά, δεδομένου ότι η ισχύς της ΕΓΣΣΕ λήγει στο τέλος του μήνα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παιδι
Παιδική ηλικία και οθόνες: Πώς ο ψηφιακός χρόνος «κόβει» λέξεις από την ομιλία
Τι δείχνουν νέες έρευνες για τα νήπια, τη γλωσσική ανάπτυξη και τα όρια της τεχνολογίας στο σπίτι
Παιδική ηλικία και οθόνες: Πώς ο ψηφιακός χρόνος «κόβει» λέξεις από την ομιλία
ελον μασκ ceo ryanair άγρια κόντρα
Άγρια Κόντρα Έλον Μασκ – Ryanair «Ηλίθιος ο CEO, απολύστε τον»
Ανοιχτή σύγκρουση ανάμεσα στον Έλον Μασκ και τον επικεφαλής της Ryanair, με φόντο το κόστος και την αεροδυναμική του δορυφορικού Wi-Fi στα αεροσκάφη.
Άγρια Κόντρα Έλον Μασκ – Ryanair «Ηλίθιος ο CEO, απολύστε τον»