Σήμερα από το βράδυ, θα έχουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα Δωδεκάννησα αλλά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
Αύριο, θα έχουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάννησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Επίσης, θα βρέξει πολύ στο Ιόνιο, την Ήπειρο την Δυτική Στερεά και από το μεσημέρι στην υπόλοιπη χώρα εκτός από την Κρήτη. Τα φιανόμενα θα συνοδεύονται και από χαλάζι αλλά και ισχυρούς ανέμους. Τη νύχτα τα φαινόμενα στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά θα εξασθενήσουν.
Την Πέμπτη, θα έχει ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε όλη την χωρα κυρίως το απόγευμα. Και την Πέμπτη θα πέσει χαλάζι και οι άνεμοι θα είναι ιδιαίτερα ισχυροί.
Την Παρασκευή τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν έως το βράδυ.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Τι συμβαίνει στα παιδιά μας; Η μεγάλη δημόσια συζήτηση στο Δημαρχείο Βούλας στις 3 Μαρτίου
Αυτό είναι το πιο υγιεινό ψάρι στον κόσμο: Ξεπερνά τον σολομό στη διατροφική κατάταξη
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom