Thumbnail
Δριμεία επίθεση στον προεδρο του ΠΑΣΟΚ

Δριμεία επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο εξαπέλυσε με δηλώσεις του ο Μιχάλης Καρχιμάκης, επιρρίπτοντας ευθύνες στο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το γεγονός ότι η χώρα δεν οδηγήθηκε σε συμφωνία με τους δανειστές.

Το στέλεχος του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ - πλέον - άφησε αιχμές για τη στάση του Ευάγγελου Βενιζέλου απέναντι στην κυβέρνηση Παπανδρέου ενώ τέλος εγκαλεί τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης για τα δεινά της χώρας.

Η δήλωση Καρχιμάκη

«Εάν, δεν υπονόμευες την εσωτερική πολιτική συνοχή του ΠΑΣΟΚ θα είχαμε και πολιτικό ορίζοντα και πολιτική ισχύ, όπως συνηθίζεις να να λες για τους άλλους, και η χώρα θα ήταν διαφορετικά, κ.Βενιζελο.

Διαβάζω τις επιθετικές δηλώσεις του Βενιζέλου κατά του Τσίπρα, αποδίδοντας σε αυτόν την κατηγορία της διαρκούς υπονόμευσης, σε δηλώσεις του στην Real.

Αν είχαμε λέει ο κ. Βενιζέλος πολιτική ισχύ και πολιτικό ορίζοντα θα είχαμε κλείσει συμφωνία.

Υπάρχει όμως μια διαφορά… υπερασπίζεσαι μόνο τη δεξιά κυβέρνηση Σαμαρά και σταθερά δεν αναφέρεσαι καν στην προηγούμενη περίοδο 2010-2011 που τα δεδομένα ήταν πιο κρίσιμα και γίνονταν τα χειρότερα, εναντίον της κυβέρνησης Παπανδρέου, που είχε παραλάβει στα χέρια της μια πρωτόγνωρη κρίση.

Αλλά η ουσιώδης διάφορα για την περίοδο εκείνη εστιάζεται στο εξής.

Εάν δεν υπονόμευες με την παρέα σου την εσωτερική πολιτική συνοχή της κυβέρνησης Παπανδρέου του 44% και γινόταν οι εκλογές τον Οκτώβρη του 2013, και ορίζοντα θα είχαμε και πολιτική ισχύ,και η χώρα θα βρισκόταν σε άλλο επίπεδο σήμερα.

Ο Τσίπρας, λοιπόν έκανε την δουλειά του, όπως αυτός θεωρούσε ότι τον βοηθούσε πολιτικά και με τις γνωστές συνέπειες… για την χώρα.

Εσύ όμως γιατί δεν έκανες την δική σου δουλειά; Η μάλλον έκανες την κακώς νοούμενη δική σου δουλειά και τα αποτελέσματα είναι τα γνωστά.

Υπονομεύοντας τον πολιτικό σου χώρο και την κυβέρνηση Παπανδρέου του 44% μετερχόμενος με την συμβολή σου την πιο επώδυνη θεσμική εκτροπή ανατρέποντας τον νόμιμα εκλεγμένο πρωθυπουργό, υπονόμευες και την χώρα.

Μην διαμαρτύρεσαι και μην κλαίγεσαι, λοιπόν. Είσαι ο βασικός υπαίτιος για όλα τα δεινά και της χώρας και του χώρου».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΦΚΑ
«Λουκέτο» στον ΕΦΚΑ μετά τους πυροβολισμούς – Στο επίκεντρο η ασφάλεια εργαζομένων και πολιτών
24ωρη κινητοποίηση προκηρύσσουν οι εργαζόμενοι μετά την ένοπλη επίθεση – Ζητούν άμεσα μέτρα προστασίας και ενίσχυση των υπηρεσιών
«Λουκέτο» στον ΕΦΚΑ μετά τους πυροβολισμούς – Στο επίκεντρο η ασφάλεια εργαζομένων και πολιτών
alkool.jpg
Από την εκδρομή… στο νοσοκομείο: Μαθητές σε κατάσταση μέθης μετά από πτήση – Συλλήψεις στο Ηράκλειο
18χρονος φέρεται να προμήθευσε αλκοόλ εν αγνοία των συνοδών – Στο Αυτόφωρο μαθητής και καθηγητής
Από την εκδρομή… στο νοσοκομείο: Μαθητές σε κατάσταση μέθης μετά από πτήση – Συλλήψεις στο Ηράκλειο
pisina pnigike
Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση 5χρονο παιδί μετά από πτώση σε πισίνα ξενοδοχείου
Το παιδί υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις – Διασωληνώθηκε και χειρουργείται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο
Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση 5χρονο παιδί μετά από πτώση σε πισίνα ξενοδοχείου
patron.gif
Καθαρισμός της παραλίας Πλαζ από το Πανεπιστήμιο Πατρών - Δράση εθελοντισμού και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης του Πανεπιστημίου Πατρών
«Η δύναμη της συμμετοχής: Το Πανεπιστήμιο Πατρών στην πρώτη γραμμή για μια καθαρή Πλαζ»
Καθαρισμός της παραλίας Πλαζ από το Πανεπιστήμιο Πατρών - Δράση εθελοντισμού και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης του Πανεπιστημίου Πατρών