Thumbnail
Προσφέρει έως 2 εκατ. δολάρια για να συμπληρώσει το ποσό των συνεισφορών

Ύστερα από το φονικό σεισμό στο Νεπάλ που μέχρι στιγμής έχει κοστίσει την ζωή σε εκατομμύρια ανθρώπους τo Facebook απηύθυνε έκκληση για δωρεές οι οποίες προορίζονται για τους σεισμόπληκτους του  και ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει έως δύο εκατομμύρια δολάρια ώστε να συμπληρώσει το ποσό των συνεισφορών των χρηστών του Διαδικτύου.

«Ο κόσμος εκφράζει την επιθυμία να προσφέρει βοήθεια στα θύματα του σεισμού που έπληξε τους πολίτες του Νεπάλ, της Ινδίας και του Μπανγκλαντές», ανακοίνωσε η διεύθυνση του Facebook.

Χθες, το Facebook είχε ενημερώσει τους χρήστες του για την εμφάνιση ενός μηνύματος που τους καλούσε να κάνουν δωρεά στην μη κυβερνητική οργάνωση International Medical Corps, η οποία έχει στείλει ομάδες διάσωσης στην πληγείσα περιοχή.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ

Το Facebook ενεργοποίησε επίσης ένα σύστημα συναγερμού, το «Safety Check», που επιτρέπει σε όσους βρίσκονται στην περιοχή της καταστροφής να ειδοποιούν φίλους και συγγενείς για την κατάστασή τους.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα