Thumbnail
Οι αλλαγές σε εργασιακό και ασφαλιστικό έχουν δρομολογηθεί

Οι αλλαγές σε εργασιακό και ασφαλιστικό έχουν δρομολογηθεί και δεν πρόκειται να υπάρξουν υποχωρήσεις, διαβεβαίωσε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλετης, προσερχόμενος σε ημερίδα για την υγεία και ασφάλεια της εργασίας στη χώρα μας.

Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την καταβολή των συντάξεων και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες».

Πρόσθεσε ότι «εκείνο που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη φάση στα ζητήματα της διαπραγμάτευσης, μιας διαπραγμάτευσης επώδυνης και σκληρής, η οποία γίνεται με όρους αξιοπρέπειας για τη χώρα μας. Θα επαναλάβω για άλλη μία φορά πως δεν θα υπάρξει καμία μείωση στις συντάξεις και οι πρωτοβουλίες που έχουμε προαναγγείλει για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων και τη σταδιακή αποκατάσταση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, καθώς και για την αναδιοργάνωση του ΣΕΠΕ θα προχωρήσουν κανονικά».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα