Thumbnail
Δηλώσεις Μητρόπουλου για την επίθεση που δέχτηκε και την λίστα Νικολούδη

Σοβαρή καταγγελία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου της Βουλής, Αλέξη Μητρόπουλο, ο οποίος ανέφερε πως δέχτηκε επίθεση από αγνώστους όταν κατέθεσε την ερώτηση για τη λίστα Νικολούδη. 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ANT1, ονόματα πολιτικών, Υπουργών Οικονομικών και δημοσιογράφων υπάρχουν στην λίστα Νικολούδη. Μόλις είδε αυτά τα ονόματα ο κ. Μητρόπουλος ζήτησε την παρέμβαση του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τη βίαιη επίθεση δέχθηκε στις 10 Ιανουαρίου του 2014, πηγαίνοντας προς το σπίτι του και αμέσως μετά επικοινώνησε με φίλο του εισαγγελέα. «Φοβήθηκα για τη ζωή μου» τόνισε.


«Υπάρχουν ακόμη και εν ενεργεία πολιτικοί απ' όλα τα κόμματα, εκτός από το ΚΚΕ» πρόσθεσε ο κ. Μητρόπουλος.
Όπως είπε ο κ. Μητρόπουλος, η βίαιη επίθεση που δέχτηκε, έλαβε χώρα την 10.01.14, πηγαίνοντας στο σπίτι του κι αμέσως μετά επικοινώνησε με φίλο του Εισαγγελέα, προκειμένου να του το καταγγείλει, όπως ανέφερε.

Πρέπει αύριο κιόλας να φέρει και να καταθέσει ο κ. Νικολούδης στη Βουλή τη λίστα για την οποία μίλησε ο κ. Μητρόπουλος» είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με αφορμή την καταγγελία που έκανε ο Αλέξης Μητρόπουλος. 

«Και το λέω αυτό διότι απαντώντας ο κ. Νικολούδης λίγο πριν κλείσει η Βουλή για το Πάσχα σε ερώτηση βουλευτή, όχι για τη λίστα Νικολούδη, αλλά για τη λίστα Λαγκάρντ στην ουσία είπε ότι έλεγε και η προηγούμενη κυβέρνηση. Ότι οι Ελβετοί δεν συνεργάζονται, θεωρούν τη λίστα πλαστή γιατί έχει υποκλαπεί και είναι πολύ δύσκολο να εισπραχθεί ή να βρεθεί το οτιδήποτε, ενώ είχε πει στις προγραμματικές δηλώσεις ότι από τη λίστα Λαγκάρντ μέχρι τον Ιούνιο θα εισπράξει 2,5 δισ. ευρώ» τόνισε.

Γράψου στο Newsletter του Carrefour και κέρδισε δωροεπιταγές αξίας 2.000€

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

1ο Διεθνές Συνέδριο “Τεχνητή Νοημοσύνη και Καινοτομία στην Εκπαίδευση: Ηθικές και Τεχνολογικές Διαστάσεις”
Με επιτυχία το 1ο Διεθνές Συνέδριο «Τεχνητή Νοημοσύνη και Καινοτομία στην Εκπαίδευση: Ηθικές και Τεχνολογικές Διαστάσεις»
Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το 1ο Διεθνές Συνέδριο AI Education
Με επιτυχία το 1ο Διεθνές Συνέδριο «Τεχνητή Νοημοσύνη και Καινοτομία στην Εκπαίδευση: Ηθικές και Τεχνολογικές Διαστάσεις»
Λιμός στη Γάζα
Δεν σταματούν τα εγκλήματα του Ισραήλ στη Γάζα: Άλλο ένα βρέφος νεκρό από το κρύο - 393 Παλαιστίνιοι νεκροί από τη μέρα της εκεχειρίας
Οι πρόσφατοι απολογισμοί είναι συγκλονιστικοί: από τον Οκτώβριο του 2023, έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 70.667 Παλαιστίνιοι, ενώ 171.151 έχουν...
Δεν σταματούν τα εγκλήματα του Ισραήλ στη Γάζα: Άλλο ένα βρέφος νεκρό από το κρύο - 393 Παλαιστίνιοι νεκροί από τη μέρα της εκεχειρίας
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ΕΑΠ - Hellenic Open University
ΕΑΠ: Έκπτωση για αποφοίτους προπτυχιακών που επιθυμούν να εγγραφούν σε Μεταπτυχιακά
Έκπτωση 10% για αποφοίτους του ΕΑΠ που συνεχίζουν σε Μεταπτυχιακά Προγράμματα – Ποιοι μπορούν να επωφεληθούν
ΕΑΠ: Έκπτωση για αποφοίτους προπτυχιακών που επιθυμούν να εγγραφούν σε Μεταπτυχιακά