Αεροσκάφος της εταιρείας Germanwings καθηλώθηκε χθες Κυριακή (12/04) στο αεροδρόμιο της Κολονίας εξαιτίας ειδοποίησης για βόμβα όπως ανακοίνωσε η γερμανική αεροπορική εταιρεία, σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά τη συντριβή του αεροσκάφους της A320 στις γαλλικές Αλπεις.
Η ειδοποίηση προήλθε από τη γερμανική αστυνομία, εξήγησε η εταιρεία χαμηλού κόστους, θυγατρική της Lufthansa, σε ανακοίνωσή της.
Οι 126 επιβάτες και μέλη του πληρώματος είχαν επιβιβασθεί στο αεροσκάφος, το οποίο είχε προορισμό το Μιλάνο, όταν δόθηκε εντολή για την εκκένωσή του.
Στη συνέχεια ομάδες ειδικές στα εκρηκτικά ερεύνησαν το αεροσκάφος. Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε άλλο αεροσκάφος και η απογείωση αναπρογραμματίσθηκε για δύο ώρες αργότερα.
Το περιστατικό συμβαίνει τη στιγμή που η εταιρεία Germanwings αντιμετωπίζει τη διαχείριση της συντριβής του A320 με 150 επιβαίνοντες.
Γράψου στο Newsletter του Carrefour και κέρδισε δωροεπιταγές αξίας 2.000€
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Τι συμβαίνει στα παιδιά μας; Η μεγάλη δημόσια συζήτηση στο Δημαρχείο Βούλας στις 3 Μαρτίου
Αυτό είναι το πιο υγιεινό ψάρι στον κόσμο: Ξεπερνά τον σολομό στη διατροφική κατάταξη
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom