Καιρός 28ης Οκτωβρίου: Ισχυρές βροχές και χιόνια στα ορεινά - Τι αναμένουμε σήμερα και τις επόμενες μέρες στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη

Κοινωνία 0

Μολότοφ και κρότου-λάμψης σε συγκρούσεις αντιεξουσιαστών και αστυνομίας στα Εξάρχεια

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Εξάρχεια

Μετά το τέλος πορείας που πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα ακολούθησαν συγκρούσεις με την Αστυνομία.

Η πορεία ξεκίνησε από τα Προπύλαια, έφτασε στο Σύνταγμα και τελικά οι συγκεντρωμένοι επέστρεψαν στην πρυτανεία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας, που τελεί υπό κατάληψη. 

Ομάδα μερικών δεκάδων αντιεξουσιαστών αποκόπηκε από τον κύριο όγκο της πορείας που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας και έβαλε φωτιά σε δυο αυτοκίνητα και έναν κάδο απορριμμάτων στην οδό Στουρνάρη.

Μετά τις 8 μμ οι συγκρούσεις γενικεύτηκαν στα Εξάρχεια και στην περιοχή του Πολυτεχνείου. Βροχή μολότοφ και κρότου - λάμψης.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Γνωρίζετε τι σημαίνει η σπάνια λέξη «φλήναφος»;

Δεκάδες καταλήψεις σε όλη την Ελλάδα – Η λίστα με τα κλειστά σχολεία

Τα ιδανικά χωριά για φθινοπωρινές εξορμήσεις και περιπέτεια

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία