Thumbnail
H 12χρονη ήθελε να εκδικηθεί την μητέρα της επειδή της είχε πάρει το i-phone της. 

12χρονη προσπάθησε δύο φορές να δηλητηριάσει τη μητέρα της για ένα κινητό

Μετά από πιέσεις και αφού επενέβη η αστυνομία αποκαλύφθηκε ότι το κορίτσι ήθελε να εκδικηθεί την μητέρα του επειδή της είχε πάρει το i-phone της 

Ενα 12χρονο κορίτσι κατηγορείται ότι προσπάθησε να σκοτώσει τη μητέρα της ρίχνοντας χλωρίνη σε ένα ρόφημα φρούτων επειδή εκείνη της είχε πάρει το κινητό. 

Το κορίτσι τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα ζει στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών φέρεται να έριξε στο χυμό φρούτων που είχε ετοιμάσει για τη μητέρα του χλωρίνη. Η γυναίκα ανυποψίαστη το ήπιε με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε πλύση στομάχου. 

Το φοβερό σε αυτή την ιστορία είναι ότι όπως αποδείχθηκε η κόρη είχε προσπαθήσει να την δηλητηριάσει και άλλη φορά.

Οταν η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο την πρώτη φορά είπε στους γιατρούς ότι μάλλον κατά λάθος έριξε η ίδια κάποιο απορρυπαντικό στο χυμό της. Η άτυχη μητέρα που είδε το περιστατικό να επαναλαμβάνεται κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. 

Μετά από πιέσεις και αφού επενέβη η αστυνομία αποκαλύφθηκε ότι η 12χρονη ήθελε να εκδικηθεί την μητέρα της επειδή της είχε πάρει το i-phone της. 


Κάνε εγγραφή στο newsletter στο Carrefour και κέρδισε 200€

Πληροφορίες από metro.co.uk

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα