Παρατείνεται η αγωνία για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός νωρίς το πρωί της Κυριακής (15/03), κοντά στη Γαλακτοκομική σχολή στα Ιωάννινα, όπου φοιτούσε, καθώς το πόρισμα του ιατροδικαστή Θεόδωρου Βουγιουκλάκη αναμένεται να γίνει γνωστό σήμερα το μεσημέρι.
Η νεκροψία-νεκροτομή στο άψυχο σώμα του 20χρονου φοιτητή διενεργήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο ο κ. Βουγιουκλάκης έκρινε ότι προκειμένου να υπάρχει μια σαφή εικόνα για τις συνθήκες θανάτου, χρειάζεται λίγος χρόνος ακόμα, ώστε να βγουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.
Η γνωμάτευση του λοιπόν, αναμένεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το μεσημέρι της Δευτέρας. Να θυμίσουμε ότι το πρωί ο ιατροδικαστής μαζί με αστυνομικούς και παρουσία εισαγγελέα, έκανε αυτοψία στο σημείο που βρέθηκε η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Πληροφορίες από epiruspost.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom