Thumbnail
Άμεσα ξεκαθαρίζει το τοπίο 

Ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Ιωαννίνων κ. Τρομπούκης σχετικά με την εύρεση της σορού του Βαγγέλη Γιακουμάκη, δήλωσε πως:  «Στο σημείο αυτό δεν μπορούσε ανθρώπινο μάτι να εντοπίσει τον Βαγγέλη»

Όπως λέει στο protothema.gr o εντοπισμός του νεαρού ήταν αδύνατο να γίνει με ανθρώπινο μάτι διότι το σημείο που εντοπίστηκε ήταν δύσβατο: «Δεν ήταν εύκολο να το δει μάτι άνθρωπου, θα μπορούσε να έχει μόνο εντοπιστεί από τα εκπαιδευμένα σκυλιά τα οποία όμως μάλλον δεν είναι και τόσο εκπαιδευμένα για τέτοιους είδους έρευνες. Έχω να απευθύνω ένα πολύ σημαντικό ερώτημα: "γιατί ο Βαγγέλης δεν απευθύνθηκε εκεί πού έπρεπε". Σε κάποιον δικό του άνθρωπο αφού είχε σημαντικά προβλήματα. Ναι, η αστυνομία έπρεπε να τον είχε βρει. Μαζί μας ήταν και η ΕΜΑΚ και ειδικά τμήματα. Δεν τα καταφέραμε. Είχα διατάξει προσωπικά να πάρουν πόντο - πόντο το ρέμα, δεν βρήκαμε τίποτα. Ούτε τα εκπαιδευμένα σκυλιά είχαν καταφέρει κάτι να εντοπίσουν. Τα σκυλιά της αστυνομίας αποδείχτηκε ότι ήταν ακατάλληλα τελικά, δεν εντόπισαν τίποτα απολύτως, στο σημείο αυτό δε μπορούσε ανθρώπινο μάτι να εντοπίσει το Βαγγέλη», λέει.

Συμπλήρωσε το newsletter της Carrefour και κέρδισε δωροεπιταγή 200€

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, το άψυχο κορμί του Βαγγέλη είχε μώλωπες μόνο στο δεξί χέρι, ενώ ο 20χρονος φοιτητής ήταν αριστερόχειρας. Στο μεταξύ η νεκροτομή θα ξεκινήσει κατά τις 17.00 το απόγευμα, ενώ ίσως έχουμε μια πρώτη εικόνα της κατάστασης μέχρι τις 21.00 το βράδυ.

Συγκλονίζει το γεγονός πως δύο γυναίκες από τα Γιάννενα είχαν δει τον Βαγγέλη στην περιοχή, ενώ τους είχε κάνει εντύπωση πως φορούσε μόνο μια φούτερ μπλούζα στα χρώματα της ιταλικής σημαίας σε μια μέρα με ιδιαίτερο ψύχος. Οι γυναίκες κατέθεσαν τα όσα γνώριζαν στην αστυνομία, όμως οι έρευνές των αρχών περιορίστηκαν σε μια έκταση 400μ. από τη σχολή.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως το βίντεο που έδειχνε τον Κρητικό να φεύγει από βενζινάδικο, υποδεικνύει πως ο Γιακουμάκης κατευθυνόταν προς το σημείο όπου και συνέβη το μοιραίο. Τέλος, φαίνεται πως το μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα είναι αγορασμένο από κατάστημα σε μήκος και πάχος σουγιά, χωρίς όμως να είναι σουγιάς και έφερε χοντρή λαβή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΦΩΤΟ- ΠΡΑΓΑ
Υλοποίηση Σχεδίου Κινητικότητας Εκπαιδευτικών του 16ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης στην Πράγα
Συμμετοχή του 16ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης σε πρόγραμμα του Erasmus+
Υλοποίηση Σχεδίου Κινητικότητας Εκπαιδευτικών του 16ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης στην Πράγα
teachers
Καταγγελία ΕΛΜΕ για Διευθύντρια: "Κλείδωσε γονείς μαθητών στο σχολείο και φώναξε την αστυνομία"
"Είναι νόμιμη η κατάργηση του Συλλόγου Διδασκόντων και οι εντολές – διαταγές να δίνονται μέσω e-mail; Είναι νόμιμο να παρεμβαίνει η διευθύντρια...
Καταγγελία ΕΛΜΕ για Διευθύντρια: "Κλείδωσε γονείς μαθητών στο σχολείο και φώναξε την αστυνομία"