Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών: Σε ΦΕΚ τα ονόματα 4.789 νέων εκπαιδευτικών

Κοινωνία 0

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δεν θα βαφτίσουμε το κρέας-ψάρι»

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι ανέφερε στο περιοδικό UNFOLLOW

Στην πρώτη της συνέντευξη ως Πρόεδρος της Βουλής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολιάζοντας την τετράμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης που συμφωνήθηκε για την Ελλάδα, επαναλαμβάνει τη φράση που χρησιμοποίησε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος. «Δεν θα βαφτίσουμε το κρέας-ψάρι» αναφέρει χαρακτηριστικά και εξηγεί γιατί ή ίδια είπε «όχι» στο να περάσει η συμφωνία από τη Βουλή, ενώ τη χαρακτηρίζει ένας συνδυασμός επιστολών και ανακοινωθέντων, που δεν ψηφίζει η Βουλή.

Όπως τονίζει στο περιοδικό UNFOLLOW, η Ζ.Κωνσταντοπούλου «Το Κοινοβούλιο δεν ψηφίζει επιστολές». Παράλληλα προειδοποιεί ότι «η κοινοβουλευτική ομάδα δεν θα δεχθεί να μην υλοποιηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ».

«Οι δυνάμεις που στηρίζουν την κυβέρνηση και η κοινοβουλευτική πλειοψηφία των δύο κομμάτων δεν είναι διατεθειμένες να βαφτίσουν το κρέας-ψάρι και να υπαναχωρήσουν  στις αδιαπραγμάτευτες αρχές επί τη βάση των οποίων δόθηκε η λαϊκή εντολή» λέει χαρακτηριστικά.

Κλείστε τώρα πακέτα διακοπών με την χαμηλότερη τιμή πατώντας ΕΔΩ

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Πίνακες Αναπληρωτών - Προσλήψεις 2026: Όλα τα ονόματα έγκυρα και έγκαιρα στο alfavita

Ήξερες ότι το «χαλί» δεν είναι ελληνική λέξη; Πώς λέγεται στα ελληνικά

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία