Thumbnail
Οι αποδόσεις σύμφωνα με τα προγνωστικά.

Φωτιά έχουν πάρει οι στοιχηματικές εταιρείες οι οποίες δίνουν τα δικά τους προγνωστικά με βάση τα «πονταρίσματα» και τις αποδόσεις για τα αποτελέσματα των εκλογών.

Ποιο θα είναι πρώτο κόμμα; Ποιο θα πάρει την τρίτη θέση και την τρίτη εντολής σχηματισμού κυβέρνησης σε περίπτωση που κανένα κόμμα δεν πάρει αυτοδυναμία;

Είναι ερωτήματα που γίνονται από τους παίκτες του στοιχήματος. Σύμφωνα με τις αποδόσεις που δίνει η εταιρεία stoiximan.gr οι περισσότεροι πιστεύουν ότι στην πρώτη θέση θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, γι' αυτό και οι αποδόσεις είναι χαμηλές, στο 1,03. Από την αρχική απόδοση του 1,09 στις 30/12, ο ΣΥΡΙΖΑ προσφέρεται στο 1,03 στις 13/1, έχοντας απλώς ανέβει μέχρι το 1,12 στις αρχές του νέου έτους, στις 2 Ιανουαρίου.

Τα αποτελέσματα των εκλογών, σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων - Ποιο θα είναι πρώτο κόμμα, ποιο θα πάρει την τρίτη θέση (όλες οι αποδόσεις)

Αντίθετα, υψηλές είναι οι αποδόσεις για την πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας που έχουν ανέβει από το 1 προς 7 στο 1 προς 12, κάτι που σημαίνει ότι όσοι ποντάρουν δεν δίνουν μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει τις εκλογές. Υπάρχει σαφής αύξηση της απόδοσης της Νέας Δημοκρατίας από το 7,00 στις 30/12, στο 12,00 στις 13/1, γεγονός που δείχνει ότι οι παίκτες πιστεύουν ότι είναι λιγότερο πιθανή η νίκη της Νέας Δημοκρατίας μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, μέσω της πρώτης θέσης.

Τα αποτελέσματα των εκλογών, σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων - Ποιο θα είναι πρώτο κόμμα, ποιο θα πάρει την τρίτη θέση (όλες οι αποδόσεις)
 

Μάχη γίνεται για την τρίτη θέση μεταξύ «Ποταμιού» και Χρυσής Αυγής. Το πρώτο έχει απόδοση 2,10 και το ακροδεξιό κόμμα 1,85. Το κόμμα του Στ. Θεοδωράκη, ενώ είχε ξεκινήσει έχοντας αρκετά λιγότερες πιθανότητες κατάληψης της 3ης θέσης σε σχέση με τη Χρυσή Αυγή, όπως έδειχναν οι αρχικές αποδόσεις του 2,50 (Ποτάμι) και 1,90 (Χ.Α.), έχει πλησιάσει αρκετά τις τελευταίες ημέρες στην τρίτη θέση.

Πάντως η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να θεωρείται το πρώτο φαβορί για την 3η θέση

Για το ΠΑΣΟΚ η απόδοση του στοιχήματος είναι 1 προς 30 για την τρίτη θέση και για το ΚΚΕ 1 προς 22.

ΠΗΓΗ: imerisia.gr/ - stoiximan.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γεύμα
Αυτό συμβαίνει στο σώμα όταν πεινάμε και μυρίζουμε φαγητό
Επιστήμονες στο τμήμα έρευνας του μεταβολισμού του Ινστιτούτου Max Planck, έδειξαν σε πειράματα σε ποντίκια ότι οι προσαρμογές στα μιτοχόνδρια του...
Αυτό συμβαίνει στο σώμα όταν πεινάμε και μυρίζουμε φαγητό