Thumbnail
Γιατί, με την Ελλάδα δεν παίζουμε!

Η ατυχία της κυβέρνησης δεν είναι μόνο ότι εξαναγκάζεται να πάει σε εκλογές, αλλά ότι αυτές οι εκλογές γίνονται χειμώνα. Κι όχι μόνο αυτό. Ένα μεγάλο μέρος της χώρας βρίσκεται στην κατάψυξη. Οι ξυλόσομπες, τα τζάκια και τα μαγκάλια αδυνατούν να ζεστάνουν τους Έλληνες, κι ο παγωμένος ψηφοφόρος, σκέφτονται στο κυβερνητικό στρατόπεδο, δεν ψηφίζει... σωστά!

Η ιδέα, για να περάσει η κυβέρνηση και το σκόπελο του σοβαρού αυτού προβλήματος, ήρθε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να δεχτεί ότι δεν θα είναι σε δύο εβδομάδες και πάλι πρωθυπουργός.

«Πρότυπος βιοκλιματισμός» ονομάστηκε από τον ίδιο η επαναστατική αυτή πρότασή του, η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή από τα στελέχη της ΝΔ, και κρατήθηκε απόλυτη μυστικότητα μήπως και διαρρεύσει στους κυβερνητικούς εταίρους του ΠΑΣΟΚ και την παρουσιάσουν ως δική τους.

2015-01-10-Arthrografia-bioklimatismos-alithersis2Η όλη φιλοσοφία αυτής της πρότασης, εξήγησε ο πρωθυπουργός στα στελέχη του κόμματος, στηρίζεται στη σχετικότητα της αντίληψης του κρύου και του ζεστού. Αν για παράδειγμα, είπε, αυτήν τη στιγμή βγει για δέκα λεπτά έξω από το κτίριο κάποιος από σας και μπει στη συνέχεια μέσα, θα αισθανθεί μια έντονη και ανυπόφορη ζέστη. Συνεπώς, οι φτωχοί και οι νεόφτωχοι, που αποτελούν και την κύρια δεξαμενή των ψηφοφόρων μας, θα βγαίνουν έξω από το σπίτι τους, φορώντας ελάχιστα έως καθόλου ρούχα, και στη συνέχεια, όταν μπουν στο σπίτι, θα αισθανθούν μια υπέροχη ζέστη! Όσο περισσότερο χρόνο καθίσουν έξω, τόση μεγαλύτερη ζέστη θα αισθανθούν, όταν μπουν μέσα. Το μέτρο θα αποδώσει τα μέγιστα, αν η έξοδος από την οικία συνοδεύεται και με σουηδική γυμναστική!

Επίσης, η σύμπτυξη των οικογενειών στα σπίτια, που έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής, επικουρικά θα βοηθήσει στο μέτρο του "πρότυπου βιοκλιματισμού", με αποτέλεσμα να λύσουμε δια παντός το πρόβλημα της θέρμανσης, να μηδενίσουμε τη δαπάνη των Ελλήνων γι αυτήν και να εξαφανίσουμε την αιθαλομίχλη που προέρχεται από τα τζάκια και τις ξυλόσομπες!
Τις αμέσως επόμενες μέρες η ΝΔ την επαναστατική αυτή πρόταση του πρωθυπουργού θα την προβάλει με τηλεοπτικό σποτ, ενώ ειδικά φυλλάδια με αναλυτικές οδηγίες θα μοιράζουν οι υποψήφιοι βουλευτές της στις προεκλογικές τους εξορμήσεις!

Γιατί, με την Ελλάδα δεν παίζουμε!

ΥΓ. α) Διαδόσεις, που αποδίδουν την πατρότητα της πρότασης του "πρότυπου βιοκλιματισμού" σε κατώτερο στέλεχος και όχι στον ίδιο τον πρωθυπουργό, δεν ευσταθούν
β) Φημολογείται επίσης ότι οι... καυτές μεταγραφές της κυρίας Γκερέκου και της κυρίας Δούνια έγιναν επικουρικά στον πρότυπο βιοκλιματισμό, αλλά ο γράφων δεν το υιοθετεί!

ΠΗΓΗ: faretra.info/

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

jet_ski
Καβάλα: Εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας 11χρονο παιδί μετά από πτώση με jet ski
Το παιδί έπεσε στη θάλασσα λόγω κυματισμού και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης – Ο χειριστής του σκάφους συνελήφθη για σωματική βλάβη...
Καβάλα: Εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας 11χρονο παιδί μετά από πτώση με jet ski
σκυλάκι
Η συγκινητική επιστροφή του Bam Bam: Ο κλεμμένος σκύλος υπηρεσίας ξαναγύρισε στα χέρια του τυφλού του φίλου
Μετά από πάνω από δύο μήνες αγωνίας και απελπισίας, ο Bam Bam επανενώθηκε με τον Angel Santiago, προσφέροντάς του ξανά φως και ασφάλεια.
Η συγκινητική επιστροφή του Bam Bam: Ο κλεμμένος σκύλος υπηρεσίας ξαναγύρισε στα χέρια του τυφλού του φίλου