Thumbnail
Χιονίζει ήδη στα βόρεια προάστια

Δείτε εδώ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Χιόνια που αναμένεται να φτάσουν μέχρι και στο κέντρο της Αθήνας προβλέπονται για τις επόεμενες ώρες σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ.
Σύμφωνα με το newsit.gr, ήδη στα βόρεια προάστια της Αθήνας από τα Βριλήσσια και πάνω ρίχνει χιόνι και χιονόνερο στα πεδινά.

Η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί και θα επιδεινωθεί τις επόμενες ώρες. Το πάχος του χιονιού θα είναι ιδιαίτερα μεγάλο στα βόρεια προάστια, στην Πάρνηθα, στην Πεντέλη ενώ στα ανατολικά παράλια, από το Λαύριο μέχρι των Ωρωπό η χιονόπτωση θα είναι ισχυρή και θα υπάρξει χιονόστρωση 10 με 20 πόντους. Στην Πάρνθηθα η χιονόστρωση θα ξεπεράσει το μισό μέτρο ενώ στα βόρεια προάστια η χιονόστρωση θα φτάσει τους 10 με 20 πόντους.

Στο κέντρο της Αθήνας θα έχουμε χιόνι αλλά δε φαίνεται να το στρώνει πολύ. Στα γύρω υψίπεδα του νομού, δηλαδή στο Γαλάτσι, την Ηλιούπολη, τον Καρέα, τον Βύρωνα, την Καισαριανή θα έχουμε 10 με 15 πόντους χιόνι αλλά στο κέντρο της Αθήνας θα έχουμε το πολύ 5 πόντους χιόνι σε ελάχιστες επιφάνειες.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΤΣΙΑΚΟΥΜΗΣ
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 66 ετών, ο Παναγιώτης Τσιακούμης, σχολικός σύμβουλος Θεολόγων
Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, στις 10:30 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 66 ετών, ο Παναγιώτης Τσιακούμης, σχολικός σύμβουλος Θεολόγων
tiropita
Τυρόπιτα-εξπρές στην τοστιέρα: Σπιτική συνταγή έτοιμη σε 15 λεπτά
Όταν ο χρόνος πιέζει αλλά η ανάγκη για ένα σπιτικό και θρεπτικό σνακ παραμένει, η τυρόπιτα στην τοστιέρα αποτελεί μια εξαιρετικά πρακτική επιλογή.
Τυρόπιτα-εξπρές στην τοστιέρα: Σπιτική συνταγή έτοιμη σε 15 λεπτά