Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός αργά τη νύχτα σήμερα Τρίτη (17-11-2014) στη βορειοδυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες την Τετάρτη (18-11-2014) βαθμιαία θα επεκταθούν στην υπόλοιπη δυτική χώρα, τη Θράκη, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.
Πιο συγκεκριμένα:
1. Αύριο Τετάρτη (19-11-2014) βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά βαθμιαία στο υπόλοιπο Ιόνιο, τη δυτική Πελοπόνησσο και από τις απογευματινες ώρες στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται στη δυτική χώρα από τις απογευματινές ώρες και από τα βόρεια.
2. Μεθαύριο Πέμπτη (20-11-2014) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα οι οποίες βαθμιαία θα περιοριστούν στα νότια και θα ασθενήσουν.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις
Alfavita Newsroom