Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Ακυρο εποπτικό διορίζει νέο διοικητικό πενταετούς θητείας" τόνισε ο Νίκος Μιχαλίτσης μιλώντας στο Κόκκινο.  

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΕΡΤ, Νίκος Μιχαλίτσης μίλησε στον 105.5 στο Κόκκινο για τον διορισμό του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ και την νομιμότητά του.

«Διορίστηκε από το εποπτικό συμβούλιο στο οποίο προεδρεύει ο κύριος Φορτσάκης, το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ το οποίο προορίζεται να έχει πενταετή θητεία» εξήγησε αρχικά ο Νίκος Μιχαλίτσης, συμπληρώνοντας:

«Διορίστηκε από ένα εποπτικό συμβούλιο του οποίου η παρούσα σύσταση και η νόμιμη λειτουργία του αμφισβητείται και όχι μόνο από μας, αμφισβητείται και από τον ίδιο τον αντιπρόεδρο του εποπτικού συμβουλίου, τον κ. Ανδρέα Ζούλα, ο οποίος παραιτήθηκε προσφάτως καταγγέλοντας απροκάλυπτες κυβερνητικές παρεμβάσεις στο θέμα της ΝΕΡΙΤ».

«Ο κύριος Φορτσάκης επέμεινε να διορίσει πενταετούς θητείας νέο διοικητικό συμβούλιο από ένα εποπτικό συμβούλιο του οποίου η σύσταση είναι άκυρη και παράνομη κατά την άποψή μας και σύμφωνα με τα όσα λέει ο κύριος Ζούλας. Είναι βέβαιο πως και αυτή η απόφαση του διορισμού του διοικητικού συμβουλίου θα προσβληθεί στα ελληνικά δικαστήρια», υπογράμμισε μεταξύ άλλων. 

Πηγή: stokokkino.gr

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μαίρη Πλέσσα
Από την υπερπροστασία της οικογένειας στην παραίτηση της τάξης: Η βουβή κρίση της σχολικής απουσίας
Η διαχείριση της σχολικής παραίτησης δεν λύνεται με ψηφιακές πλατφόρμες και λογιστικές καταγραφές απουσιών στο myschool
Από την υπερπροστασία της οικογένειας στην παραίτηση της τάξης: Η βουβή κρίση της σχολικής απουσίας
σφακια
Μιχ. Σφακιανάκης (Πρόεδρος Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία) στο alfavita.gr: «Ήδη έχουν κατατεθεί τα πρώτα αναλυτικά παραδοτέα των Πυλώνων»
Νέα συνάντηση του Εθνικού Διαλόγου την Τρίτη 26 Μαΐου
Μιχ. Σφακιανάκης (Πρόεδρος Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία) στο alfavita.gr: «Ήδη έχουν κατατεθεί τα πρώτα αναλυτικά παραδοτέα των Πυλώνων»
Φυσική
Πανελλαδικές 2027: «Πράσινο φως» για την εισαγωγή υποψηφίων του 3ου Πεδίου στα Τμήματα Φυσικής
Η ΕΕΦ υποστηρίζει ότι οι μαθητές του Πεδίου Υγείας διαθέτουν το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο και ζητά να αξιοποιηθεί η νέα δυνατότητα πρόσβασης στα...
Πανελλαδικές 2027: «Πράσινο φως» για την εισαγωγή υποψηφίων του 3ου Πεδίου στα Τμήματα Φυσικής