Thumbnail
Η 61χρονη Κίρχνερ, «έχει μια λοιμώδη εμπύρετη κατάσταση

Η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες Κίρχνερ εισήχθη το βράδυ της Κυριακής σε κλινική του Μπουένος Άιρες εξ αιτίας «λοιμώδους πυρετού» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο της Προέδρου.

Η 61χρονη Κίρχνερ, «έχει μια λοιμώδη εμπύρετη κατάσταση εξ αιτίας της οποίας αποφασίστηκε να νοσηλευτεί στην κλινική Οταμάντι του Μπουένος Άιρες για να λάβει την κατάλληλη θεραπεία» ανέφερε η ανακοίνωση η οποία υπογράφεται από τους δρ Μαρσέλο Μπαλεστέρος και Ρικάρντο Σόλα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν είναι η πρώτη φορά που η πρόεδρος της χώρας αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Μόλις πριν από περίπου δέκα ημέρες στις 21 Οκτωβρίου επανέκαμψε στα προεδρικά της καθήκοντα από τα οποία απουσίαζε για 48 ώρες λόγω μιας φαρυγγίτιδας που την ταλαιπώρησε. Αλλά και τον περασμένο Ιούλιο, η Χριστίνα Κίρχνερ είχε επίσης αναγκαστεί να ξεκουραστεί, εξ αιτίας πονόλαιμου και λαρυγγίτιδας. Ως αποτέλεσμα αυτού είχε αλλάξει το επίσημο πρόγραμμά της και είχε αναβάλει ένα προγραμματισμένο ταξίδι της στην Παραγουάη.

Πριν από περισσότερο από ένα χρόνο, η πρόεδρος της Αργεντινής είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση εξ αιτίας ενός εγκεφαλικού αιματώματος και είχε απουσιάσει από την προεδρία της χώρας για έξι εβδομάδες, έως ότου βγουν τα θετικά αποτελέσματα των μετεγχειρητικών εξετάσεων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μιξερ
"Μίξερ": Πώς λέγεται στα ελληνικά;
Η λέξη "μίξερ" είναι τόσο βαθιά ριζωμένη στην καθημερινή μας ομιλία, που δύσκολα συνειδητοποιούμε πως δεν ανήκει στην ελληνική γλώσσα.
"Μίξερ": Πώς λέγεται στα ελληνικά;
Ζαχαράκη
Τι είπε η υπουργός Παιδείας για το κύμα της αντίστασης των εκπαιδευτικών στην αξιολόγηση
H υπουργός έκανε λόγο για σαφή μεταβολή του κλίματος: «Το κύμα της αντίστασης στην αξιολόγηση έχει καμφθεί πάρα πολύ. Πολλοί εκπαιδευτικοί...
Τι είπε η υπουργός Παιδείας για το κύμα της αντίστασης των εκπαιδευτικών στην αξιολόγηση
Σοφία Ζαχαράκη στη Βουλή
Ζαχαράκη: Βάζουμε σε λειτουργία το «EDU Plan» για τις προσλήψεις και προχωράμε πιο έγκαιρα τις υπηρεσιακές και σχολικές μεταβολές
Σοφία Ζαχαράκη στη Βουλή: Από τη «διαχείριση της τελευταίας στιγμής» στον προγραμματισμό με το EDU Plan
Ζαχαράκη: Βάζουμε σε λειτουργία το «EDU Plan» για τις προσλήψεις και προχωράμε πιο έγκαιρα τις υπηρεσιακές και σχολικές μεταβολές