Πιάστηκε με τα προσημειωμένα 1.000 ευρώ που ζήτησε για να εγχειρίσει ένα παιδί ο διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου «Γιώργος Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη, μετά από καταγγελία των γονιών του παιδιού.
Λαμόγιο, γνωστό από παλιά στους γιατρούς και το υπόλοιπο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, ο κύριος αυτός είχε την αμέριστη στήριξη της Διοίκησης. Όπως καταγγέλλεται, μάλιστα, ο πρώην Διοικητής και πανεπιστημιακός καθηγητής είχε προσπαθήσει επανειλημμένα να φιμώσει τις όποιες διαμαρτυρίες, στρεφόμενος κατά των συνδικαλιστών που αποκάλυπταν το ποιόν του προστατευόμενού του και απειλώντας τους.
Ε, ναι! Δεν μπορεί οι συνδικαλιστές να ανατρέπουν γερά δομημένες καταστάσεις! Αν τους ενοχλούν τα φακελάκια, να φύγουνε, να πάν” αλλού!
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ