Thumbnail
Αυθεντικό το βίντεο

Το νέο βίντεο με τον αποκεφαλισμό του δημοσιογράφου Στίβεν Σότλοφ, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Καϊτλίν Χέιντεν.

Στο βίντεο εμφανίζεται τζιχαντιστής του Ισλαμικού κράτους να αποκεφαλίζει τον Αμερικανό δημοσιογράφο.

Σε αυτό ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ, ο Σότλοφ -που είχε παρουσιαστεί ως επόμενο θύμα στο πρώτο βίντεο με τον αποκεφαλισμό του Τζέιμς Φόλεϊ- αποκεφαλίζεται από έναν μαυροφορεμένο τζιχαντιστή με βρετανική προφορά, πιθανώς τον ίδιο με τον «δήμιο» στο πρώτο βίντεο.

Στο νέο βίντεο παρουσιάζεται τρίτος όμηρος, Βρετανός. Το Λονδίνο, που δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του ομήρου, ανέφερε ότι εδώ και καιρό παρακολουθεί τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά επέλεξε να μην κάνει ανακοινώσεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σκηνές έντασης στη Βουλή μπροστά σε μαθητές: «Μάσα», «γυμνοσάλιαγκας», «τσαμπατζού»

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sparagia
Γιατί αξίζει να βάλουμε τα σπαράγγια στο πιάτο των παιδιών
Πρόκειται για ένα λαχανικό που συνδυάζει πλούσια διατροφική αξία με ευκολία στο μαγείρεμα και μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε πολλά καθημερινά πιάτα.
Γιατί αξίζει να βάλουμε τα σπαράγγια στο πιάτο των παιδιών