Thumbnail
Πρόγνωση καιρού

Αλλάζει σταδιακά το σκηνικό του καιρού στη χώρα, καθώς τις απογευματινές ώρες αναμένονται πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά της δυτικής ηπειρωτικής χώρας και της Μακεδονίας.

Ο Σεπτέμβριος μπαίνει με τις πρώτες βροχές ενώ μένουν πίσω και οι υψηλές θερμοκρασίες.
Για σήμερα Δευτέρα, στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια αναμένονται λίγες νεφώσεις που το απόγευμα βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα στα δυτικά θα ενταθούν, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.
Οι άνεμοι στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία 6 Μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.
 
Την Τρίτη στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα αναπτυχθούν νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
 
Την Τετάρτη και την Πέμπτη νεφώσεις θα αναπτυχθούν στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Στην υπόλοιπη ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες το απόγευμα στα ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ, οι οποίοι θα εξασθενήσουν και την Πέμπτη θα στραφούν σε βόρειους 3 με 5 Μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 7/6 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

amea
Θέλω να ζητήσω κάτι από το Υπουργείο Παιδείας. Να αφιερώσει μια μέρα μόνο για να δει πώς είναι η σχολική ζωή ενός παιδιού με αναπηρία. Όχι σε έγγραφα, αλλά στην πράξη.
«Αν με ρωτήσεις πώς νιώθω…»: Η κραυγή ενός μαθητή με αναπηρία
Θέλω να ζητήσω κάτι από το Υπουργείο Παιδείας. Να αφιερώσει μια μέρα μόνο για να δει πώς είναι η σχολική ζωή ενός παιδιού με αναπηρία. Όχι σε έγγραφα, αλλά στην πράξη.
panellinies g
Πανελλήνιες 2025: Εύλογη απορία για υποψήφια που εξετάστηκε προφορικά
Θα ληφθεί υπόψη η δεύτερη σωστή απάντηση, εφόσον η επιτροπή δεν την είχε αξιολογήσει ως σωστή κατά την προφορική εξέταση;
Πανελλήνιες 2025: Εύλογη απορία για υποψήφια που εξετάστηκε προφορικά