Thumbnail
Το παρακολουθούσαν μέρες

Δημοσιογραφικές πληροφορίες, που προφανώς προέρχονται από την αστυνομία, αναφέρουν ότι το διαμέρισμα εντοπίστηκε πριν περίπου μια εβδομάδα, όμως οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής δεν μπήκαν μέσα αλλα ισχυρές δυνάμεις το παρακολουθούσαν διακριτικά. 

Στόχος ήταν να δουν αν η Πώλα Ρούπα ή κάποιο άλλο μέλος του Επαναστατικού Αγώνα επισκεπτόταν το διαμέρισμα – γιάφκα όμως όταν διαπίστωσαν ότι δεν πρόκειται κανείς να το επισκεφθεί μπήκαν μέσα. 
Εκεί, απο τις έρευνες βρέθηκαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό DNA τόσο του Νίκου Μαζιώτη όσο και άλλων.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο εντοπισμός του διαμερίσματος έγινε κατόπιν τηλεφωνήματος ενοίκου της πολυκατοικίας, ο οποίος ανέφερε ότι είχε δει άτομο που έμοιαζε με τον Μαζιώτη να μπαίνει στο διαμέρισμα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μπανάνα
Ο λόγος που οι μπανάνες πρέπει να πλένονται πριν καν τις ακουμπήσετε στον πάγκο
Δεν αφορά τη φλούδα που τρώμε, αλλά τους αόρατους κινδύνους που μεταφέρονται στο σπίτι μαζί τους
Ο λόγος που οι μπανάνες πρέπει να πλένονται πριν καν τις ακουμπήσετε στον πάγκο