Thumbnail
ΠΑΘΕ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Κυριακή, 10 Αυγούστου, στην ΠΑΘΕ, για να αποτραπούν κυκλοφοριακά προβλήματα από την ομαδική είσοδο των οχημάτων στην περιοχή της Κοιλάδας των Τεμπών, λόγω της μεγάλης επιστροφής των εκδρομέων από τα παράλια των νομών Λάρισας και Πιερίας.

Οπως ανακοινώθηκε από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας την Κυριακή, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ θα ισχύσουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
-Η αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα από τα διόδια Πυργετού έως τη διασταύρωση Ομολίου , αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα.
-Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Αθήνα, θα εισέρχονται στην νέα εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο 1ο πάρκινγκ μετά τη διασταύρωση Ομολίου.
-Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη, θα εισέρχονται στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης από τη διασταύρωση Ομολίου.
 
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

xristopoulos-oiele
Πρόεδρος ΟΙΕΛΕ για επεισόδια στο Πολυτεχνείο: «Η βία διαλύει τα κινήματα»
Ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ εκφράζει βαθιά ανησυχία για την κλιμακούμενη κουλτούρα βίας σε φοιτητικούς και εργατικούς χώρους, τονίζοντας ότι απειλεί τη...
Πρόεδρος ΟΙΕΛΕ για επεισόδια στο Πολυτεχνείο: «Η βία διαλύει τα κινήματα»
polytexneio
Μ-Λ ΚΚΕ: «Οι βίαιες πρακτικές αναρχίας και ΑΡΑΣ, δεν έχουν καμία σχέση με το οργανωμένο φοιτητικό κίνημα»
Για το «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» ανάμεσα στην ΑΡΑΣ και την αναρχία κατά την έναρξη του τριήμερου εορτασμού του Πολυτεχνείου
Μ-Λ ΚΚΕ: «Οι βίαιες πρακτικές αναρχίας και ΑΡΑΣ, δεν έχουν καμία σχέση με το οργανωμένο φοιτητικό κίνημα»