Thumbnail
Μετά την επίθεση των φασιστοειδών

Συνολικά 14 άτομα προσήχθησαν στα Σπάτα και αυτή την ώρα βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ερευνάται η εμπλοκή τους στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν έξω από την εγκαταλελειμμένη έπαυλη Κουβέλου, στην οδό Διονύσου στο Μαρούσι, που βρίσκεται υπό κατάληψη αντιεξουσιαστών.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, δεκάδες άτομα με μπλούζες της Χρυσής Αυγής, κράνη και ρόπαλα άρχισαν να πετούν καδρόνια, πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον της κατάληψης.
 
Διαβάστε τι συνέβη ΕΔΩ
 
Ανακοίνωση καταληψης Κουβελου
 
ΣΗΜΕΡΑ 1Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 100 ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΑΣ, ΕΠΑΥΛΗ ΚΟΥΒΕΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
 
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ 30 ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ – ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ (ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ – ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ, ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΓΚΛΟΠ, ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΚΛΠ). ΟΙ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΜΑΤ – ΔΕΛΤΑ) ΑΦΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ (15 ΛΕΠΤΑ) ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΙΩΔΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΣΗ (ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΩΝ) ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ Ι.Χ. ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ, ΕΝΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΙΚΑΝ ΕΛΑΦΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ. ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.
 
ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
 
ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
 
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.
 
ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΟΥΒΕΛΟΥ, ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΕΣ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πέτρος Πετράτος
Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη: Μαζική παραίτηση του Εφορευτικού Συμβουλίου με «σπόντες» στο Υπουργείο Παιδείας
Έντονη διαμαρτυρία για την «απαξιωτική στάση» του Υπουργείου Παιδείας και τις «αυθαίρετες» αποσπάσεις
Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη: Μαζική παραίτηση του Εφορευτικού Συμβουλίου με «σπόντες» στο Υπουργείο Παιδείας
Εργατικό ατύχημα
Το 13ωρο απελευθερώνει...
Ας είμαστε ειλικρινείς: το 13ωρο δεν “απελευθερώνει” τον εργαζόμενο, αλλά το κεφάλαιο. Το απελευθερώνει από την υποχρέωση να προσλάβει περισσότερους...
Το 13ωρο απελευθερώνει...
Μαρία Καρυστιανού και Πάνος Ρούτσι
Κοινό αίτημα Καρυστιανού - Ρούτσι: «Να μην σβηστούν τα ονόματα των νεκρών στον Άγνωστο Στρατιώτη»
«Θα μας βρουν απέναντι αν σβήσουν τα ονόματα»: Κοινή παρέμβαση πριν την κατάθεση της τροπολογίας για τον Άγνωστο Στρατιώτη
Κοινό αίτημα Καρυστιανού - Ρούτσι: «Να μην σβηστούν τα ονόματα των νεκρών στον Άγνωστο Στρατιώτη»
epimorfotes_300_225.jpg
Στα «κάγκελα» οι εκπαιδευτικοί για τις επιμορφώσεις εκτός εργασιακού ωραρίου
Οι ψυχολόγοι και τα μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού ζητούν σεβασμό στα εργασιακά δικαιώματα και έγκαιρη ενημέρωση
Στα «κάγκελα» οι εκπαιδευτικοί για τις επιμορφώσεις εκτός εργασιακού ωραρίου