Thumbnail
Την ανηφόρα τραβάει ο υδράργυρος. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, υπάρχει το ενδεχόμενο να καταγραφούν και 40αρια

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, περιμένουμε την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 36 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 21 έως 36 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 19 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη με τη μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου να φτάνει τους 34 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Κεντρικό και Δυτικό Κρητικό ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
 
Ηλιοφάνεια και ζέστη, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και από το απόγευμα ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στο Νότιο Ευβοϊκό ασθενείς και το απόγευμα νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.
 
Πέφτει λίγο η θερμοκρασία την Πέμπτη
 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη, 10 Ιουλίου, και μόνο στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Σε μικρή πτώση η θερμοκρασία, κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.
 
Νεφώσεις και τοπικές βροχές τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά την Παρασκευή 
 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή, 11 Ιουλίου. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, κυρίως στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

google-maps
Η Magic Earth απειλεί την κυριαρχία των Google Maps – Η νέα εφαρμογή που αλλάζει τα δεδομένα στην πλοήγηση
Διαθέσιμη σε Android και iOS, η Magic Earth προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως συνεχές ταχύμετρο και πλοήγηση offline, με έμφαση στην...
Η Magic Earth απειλεί την κυριαρχία των Google Maps – Η νέα εφαρμογή που αλλάζει τα δεδομένα στην πλοήγηση
foto_education.jpg
Υπουργείο Παιδείας: Η Πρόσκληση για υποβολή αίτησης-δήλωσης προτίμησης περιοχών για πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών
Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών: Οι αιτήσεις αρχίζουν από 25 Αυγούστου
Υπουργείο Παιδείας: Η Πρόσκληση για υποβολή αίτησης-δήλωσης προτίμησης περιοχών για πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών
anaplirotes
Αναπληρωτές: Βγήκε η πρόσκληση για 993 μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ- Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για προτίμηση περιοχών στο Ο.Π.ΣΥ.Δ.
Πρόσκληση υποψήφιων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ για υποβολή αίτησης-δήλωσης προτίμησης για πρόσληψη ως προσωρινών αναπληρωτών το διδακτικό έτος 2025-2026
Αναπληρωτές: Βγήκε η πρόσκληση για 993 μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ- Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για προτίμηση περιοχών στο Ο.Π.ΣΥ.Δ.