Thumbnail
Μεταφέρθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων Κερατέας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Παντελεήμων Μπεζενίτης, πρώην μητροπολίτης Αττικής, ανασύρθηκε νεκρός το πρωί από την παραλία Βγέθι στην Κερατέα. Η σορός του παραλήφθηκε από άνδρες του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το romfea.gr, ο πρώην Αττικής έχασε τη ζωή του ενώ κολυμπούσε στην περιοχή όπου είχε και εξοχικό σπίτι.

Θυμίζουμε πως ο Παντελεήμων Μπεζενίτης είχε βρεθεί και στις φυλακές του Κορυδαλλού, κατηγορούμενος για την υπεξαίρεση των 66,5 εκατομμυρίων δραχμών. Το Συνοδικό Δικαστήριο είχε καθαιρέσει τον πρώην Αττικής υποβιβάζοντάς τον σε απλό μοναχό στις 14 Μαΐου του 2009.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κυριακή Γρίβα
Κυριακή Γρίβα: «Πιθανότατα αντιλαμβανόταν το άδικο της πράξης» είπε ο ψυχίατρος για τον δράστη – «Καφενείο το Αστυνομικό Τμήμα»
Ψυχίατρος για τον δράστη της Κυριακής Γρίβα: «Ήξερε τι έκανε, απλώς δεν είχε έλεγχο» – Στο φως οι καταθέσεις
Κυριακή Γρίβα: «Πιθανότατα αντιλαμβανόταν το άδικο της πράξης» είπε ο ψυχίατρος για τον δράστη – «Καφενείο το Αστυνομικό Τμήμα»
Παιδιά στη Γάζα
Ηγεμονικό σχέδιο ή γενοκτονία; - Μπουλντόζες από ΗΠΑ και αγγελίες κατεδάφισης στη Γάζα
Το Ισραήλ ισοπεδώνει τη Γάζα με ελεγχόμενες κατεδαφίσεις – Προσλήψεις εργολάβων με μπουλντόζες από ΗΠΑ
Ηγεμονικό σχέδιο ή γενοκτονία; - Μπουλντόζες από ΗΠΑ και αγγελίες κατεδάφισης στη Γάζα