Ο αδικοχαμένος άνδρας ξυλοκοπήθηκε με μαγκούρες από τους δράστες μέχρι θανάτου επειδή τους έκανε παρατήρηση. Αυτές τις μέρες δικάζεται η υπόθεση στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου και σήμερα αναμένεται η απολογία των δραστών.
ΤΡΑΓΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ο γιος του θύματος, ο οποίος με οργή και πολύ πόνο θυμάται όσα ειπώθηκαν την επομένη του τραγικού συμβάντος. “Οι συγχωριανοί νόμιζαν ότι έδερναν Πακιστανό και φοβήθηκαν να μπουν στη μέση. Τους είπα: “Γιατί, ο Πακιστανός δεν έχει ζωή;”
Ο γιος του άτυχου άνδρα συνεχίζει να απειλεί ότι θα πάρει το νόμο στα χέρια του, λέγοντας: “Τους θέλω όλους στη φυλακή αλλιώς θα τους κάνω τα ίδια”, υποστηρίζοντας ότι στη δολοφονία συμμετείχαν άλλοι δυο νεαροί, αδέλφια των δυο κατηγορουμένων.
Πηγή: cretapost
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Απόλυτος θρίαμβος για μαθήτρια πολύτεκνης οικογένειας – 20 σε όλα τα μαθήματα στις Πανελλαδικές
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 30/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ