Thumbnail
Έναρξη, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στο Πασαλιμάνι

Με ένα «μουσικό περίπατο», το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, ξεκινούν οι  φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις στο δήμο Πειραιά. Ειδικότερα, στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι, στις 11 το πρωί το ερχόμενο Σάββατο, θα γίνει ένας ξεχωριστός «μουσικός περίπατος» από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου, ενώ θα υπάρχουν και πολλά φουσκωτά παιχνίδια για τα παιδιά.

Επίσης, την 1η Μαρτίου στο πάρκο Δηλαβέρη στις 12:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συναυλία με το συγκρότημα «WhiteNoiz». Την επομένη, Κυριακή 2 Μαρτίου, στο πάρκο - πρώην στρατόπεδο Παπαδογιωργή θα πραγματοποιηθεί συναυλία από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου.
 
Το παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού για μικρούς και μεγάλους, με λαγάνα, σαρακοστιανά και κρασί, θα γίνει την Καθαρά Δευτέρα, 3 Μαρτίου, στην παραλία της Φρεαττύδας. Με σύνθημα του δήμου Πειραιά: «Καθαρά Δευτέρα - Καθαρός Πειραιάς, πετάμε το χαρταετό μας, δεν πετάμε τα σκουπίδια μας!», μικροί και μεγάλοι θα μπορέσουν να γιορτάσουν τα κούλουμα με παραδοσιακό γλέντι που θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι με μουσική συναυλία.
 
Σημειώνεται ότι σε περίπτωση κακοκαιρίας, οι εκδηλώσεις στις 22 Φεβρουαρίου και στις 3 Μαρτίου θα γίνουν στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Σινεάκ», δίπλα στο δημαρχείο (πεζόδρομος Καραΐσκου), και οι εκδηλώσεις στις 1 και 2 Μαρτίου, στον πολυχώρο πολιτισμού «Κ. Κωσταράκος» (Θήρας και Μαντινείας), στα Καμίνια.
 
Πηγή: naftemporiki.gr

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 5/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sofia zaxaraki
Σοφία Ζαχαράκη για σχολική βία: Αύξηση συμβούλων εκπαίδευσης - Πάνω από 1 ημέρα κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι στα σχολεία
Νέα εθνική στρατηγική για την καταπολέμηση της βίας και παραβατικότητας ανηλίκων
Σοφία Ζαχαράκη για σχολική βία: Αύξηση συμβούλων εκπαίδευσης - Πάνω από 1 ημέρα κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι στα σχολεία
Δόμνα Μιχαηλίδου
Δόμνα Μιχαηλίδου: Από αύριο οι αιτήσεις για το επίδομα βαρηκοΐας – κώφωσης 391 ευρώ-Οι δικαιούχοι
Επίδομα σε άτομα με προβλήματα ακοής - Ξεκινά αύριο η υποβολή αιτήσεων
Δόμνα Μιχαηλίδου: Από αύριο οι αιτήσεις για το επίδομα βαρηκοΐας – κώφωσης 391 ευρώ-Οι δικαιούχοι