Απογοητευτικά είναι τα στοιχεία για την ηγέτιδα δύναμη της Ευρώπης, Γερμανία. Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή στατιστική υπηρεσία Destatis η οικονομική ανάπτυξη επιβραδύνθηκε το 2013 εν μέσω αβεβαιότητας για την κρίση της ευρωζώνης.
Το γερμανικό ΑΕΠ (προσαρμοσμένο) διευρύνθηκε 0,4% το 2013 μετά από την ανάπτυξη κατά 0,7% το προηγούμενο έτος, σύμφωνα με τη Destatis.
Οι Εξαγωγές της Γερμανίας παρουσίασαν ανάπτυξη 0,6% την προηγούμενη χρονιά, αρκετά κάτω σε σχέση με το 3,2 % του 2012, ενώ οι εισαγωγές ήταν στο 1,3%, λίγο χαμηλότερα σε σχέση με το 1,4 που ήταν η ανάπτυξη για το 2012.
Η κρίση στην ευρωζώνη, έχει χτυπήσει για τα καλά από ότι φαίνεται και τις χώρες του πυρήνα, διαψεύδοντας πλήρως τις διακηρύξεις για έξοδο από το τούνελ της ύφεσης τόσο στην Ευρώπη όσο και στις χώρες της περιφέρειας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές
Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Alfavita Newsroom