Thumbnail

Εργολάβοι «κόβουν» το ρεύμα σε καρδιοπαθή, οικογενειάρχη με δύο παιδιά, άνεργο πάνω από 2 χρόνια και χωρίς εσοδήματα, προκαλώντας την παρέμβαση των μελών του κινήματος «Δεν Πληρώνω». Ο εν λόγω πολίτης, και μάλιστα ένα άτομο με ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας, αποτελεί έναν από τους 700.000 πάλαι ποτέ «νοικοκυραίους» τους οποίους οι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου και, τώρα, Σαμαρά έχουν μετατρέψει σε νεόπτωχους στερώντας τους ακόμη και δημόσια αγαθά χωρίς τα οποία κινδυνεύει ακόμη και η ζωή τους.

Το συγκεκριμένο γεγονός, σύμφωνα με τους «Δεν Πληρώνω» έγινε ως εξής: «Εργολάβοι της ΔΕΗ έκοψαν το ρεύμα σε καρδιοπαθή και έβαλαν λουκέτο στο ρολόι! Το Κίνημα Δεν Πληρώνω δεν άφησε τον συνάνθρωπο μας να πεθάνει από την αναλγησία της ΔΕΗ.

Δείτε με ποιό τρόπο έγινε η αποκατάσταση και με τι μίσος είχαν «ξεκοιλιάσει» οι εργολάβοι της ΔΕΗ το ρολόι του καρδιοπαθούς ανέργου από το Αιγάλεω.
 
 
Πρέπει σε κάθε γειτονιά να φτιαχτούν αυτοοργανωμένες επιτροπές αγώνα ενάντια στις διακοπές ρεύματος, τις κατασχέσεις και ότι μας μαυρίζει την ζωή. Μορφές συλλογικής αυτοάμυνας που θα περάσουν σύντομα και στην αντεπίθεση για να πάρουμε ότι μας ανήκει, δηλαδή όλα! Αυτοί μιλάνε για κέρδη και ζημιές και εμείς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές!».
 
400.000 διακανονισμοί το 2011 – 700.000 το 2012
 
 Ενδεικτικό της τραγικής οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται τα νοικοκυριά είναι τα στοιχεία για τους διακανονισμούς που ανακοίνωσε πριν λίγους μήνες η ηγεσία της ΔΕΗ: 400.000 έγιναν το 2011, 700.000 το 2012 και… «δεν είναι γνωστό ακόμη πού πάει το πράγμα το 2013».
 
Το βίντεο με το περιστατικό

Πηγή: nez.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypoyrgeio paideias kai thriskeymaton
Ζαχαράκη για την απώλεια του Χ. Σταμούλη: «Παιδαγωγός που υπηρέτησε την επιστήμη και την εκπαίδευση με αφοσίωση»
Με βαθιά θλίψη, η Υπουργός εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον κορυφαίο θεολόγο και παιδαγωγό
Ζαχαράκη για την απώλεια του Χ. Σταμούλη: «Παιδαγωγός που υπηρέτησε την επιστήμη και την εκπαίδευση με αφοσίωση»
mitsotakis-deth
ΔΕΘ: Μόνιμο επίδομα 250 ευρώ για συνταξιούχους και νέες αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις
Μόνιμο μπόνους 250 ευρώ αναμένεται να πάρουν από φέτος το Νοέμβριο οι συνταξιούχοι πέραν της ετήσιας αύξησης των συντάξεών τους, πιθανότατα...
ΔΕΘ: Μόνιμο επίδομα 250 ευρώ για συνταξιούχους και νέες αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις
Παιδιά στη Γάζα
Ρεσιταλ κυνισμού από Ισραηλινό στρατηγό: «Να πεθάνουν 50 Παλαιστίνιοι για κάθε νεκρό της 7ης Οκτωβρίου – Ας είναι παιδιά»
Σοκ από τις δηλώσεις πρώην Ισραηλινού στρατηγού – «Απαραίτητοι» οι θάνατοι χιλιάδων Παλαιστινίων
Ρεσιταλ κυνισμού από Ισραηλινό στρατηγό: «Να πεθάνουν 50 Παλαιστίνιοι για κάθε νεκρό της 7ης Οκτωβρίου – Ας είναι παιδιά»