Thumbnail

 

500 νέους υπαλλήλους θα προσλάβει ο ΟΤΕ τη νέα χρονιά που μας έρχεται  για να στελεχώσουν κυρίως τα τεχνικά τμήματά του.
 
Η πρώτη «φουρνιά» προκηρύξεων πρόσληψης προσωπικού βρίσκεται ήδη στον αέρα και στον δικτυακό τόπο της θυγατρικής του εταιρείας OTE Plus. O Οργανισμός μέσω της θυγατρικής του θα προσλάβει ηλεκτρολόγους, ψυκτικούς, τεχνικούς δικτύων εγκαταστάσεων, τεχνικούς διαχείρισης βλαβών, τεχνικούς ραδιοδικτύων κ.ά. Οι προσλήψεις αυτές αφορούν σχεδόν όλη την Ελλάδα και θα καλύψουν θέσεις εργασίας διάσπαρτες σε πολλούς νομούς.
 
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, στο περιθώριο της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων, ο ΟΤΕ θα προχωρήσει σε προσλήψεις μέσω της θυγατρικής του OTEPlus με συμβάσεις αορίστου χρόνου. Ο Οργανισμός δίνει έμφαση στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών και την αναβάθμιση της τεχνικής εξυπηρέτησης, γι’ αυτό και οι τεχνικοί του είναι πλέον εφοδιασμένοι με φορητές συσκευές (netbooks), στις οποίες προβάλλονται αυτόματα οι εργασίες, που πρέπει να διεκπεραιωθούν, τις οποίες και διαχειρίζονται, μέσω αυτών, αντί της χρήσης εντύπων.
 
e-dimosio.gr

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

750 ευρώ έκτακτο επίδομα σε 170.000 εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα και άνεργους - ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΕΔΩ

ΑΣΕΠ 3Κ/2025: 450 Διορισμοί στο Υπ.Πολιτισμού ΧΩΡΙΣ πτυχίο - Αιτήσεις εδώ

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σάλτσα
Πρέπει να βάζουμε ζάχαρη στη σάλτσα ντομάτας; Οδηγός για γεύση με ισορροπία

Η μαγειρική, ειδικά όταν πρόκειται για απλές αλλά θεμελιώδεις συνταγές όπως η σάλτσα ντομάτας, συχνά προκαλεί έντονες διαφωνίες....

Πρέπει να βάζουμε ζάχαρη στη σάλτσα ντομάτας; Οδηγός για γεύση με ισορροπία
ομελέτα
Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου – Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin
Ένας πρώην σεφ που έχει εργαστεί σε κουζίνες βραβευμένες με αστέρι Michelin αποκαλύπτει το μυστικό για ομελέτα εστιατοριακού επιπέδου, μέσα από ένα...
Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου – Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin