Προσωρινά αποτελέσματα ΑΣΕΠ
Μπαίνει τέλος στην αγωνία των επιτυχόντων ΑΣΕΠ καθώς αύριο αναμένεται να ανακοινωθούν τα προσωρινά αποτελέσματα της

Αύριο αναμένεται να δημοσιευθούν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του alfavita.gr, τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 2ΓΒ/2025 του ΑΣΕΠ, η οποία προβλέπει 4.277 μόνιμες προσλήψεις σε φορείς του δημοσίου σε όλη την Ελλάδα αποκλειστικά από επιτυχόντες ΠΕ του πρώτου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού 2Γ/2022.

Το ΑΣΕΠ προχώρησε την Παρασκευή στη διαδικασία ενεργοποίησης της ηλεκτρονικής εφαρμογής λογισμικού ανοικτής κληρωτίδας ανάμεσα στους 5.828 υποψήφιους που έχουν δηλώσει συμμετοχή, προκειμένου να επιταχύνει την έκδοση των αποτελεσμάτων. Η κληρωτίδα βασίζεται στην αρχή της τυχαιότητας και κατατάσσει με τυχαίο τρόπο τους υποψηφίου που ισοβαθμούν ανά κλάδο και ειδικότητα. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα αποτελέσματα πρόκειται να ανακοινωθούν αύριο βάζοντας τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψήφιων που αναμένουν να δουν αν θα καταφέρουν να διοριστούν στο δημόσιο. Σημειώνεται ότι αυτή είναι η τελευταία μεγάλη προκήρυξη που εκδίδει το ΑΣΕΠ για τους επιτυχόντες του πρώτου γραπτού διαγωνισμού, καθώς από εδώ και στο εξής η πλειονότητα των θέσεων θα αρχίσει να διατίθεται στους υποψήφιους του 2ου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού που διεξήχθη το καλοκαίρι. 

Ακόμη μία ευκαιρία - Η προκήρυξη 4ΓΒ/2025

Οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ των παρακάτω κλάδων / ειδικοτήτων έχουν ακόμα μία ευκαιρία διορισμού καθώς μέχρι σήμερα είναι ανοικτές οι αιτήσεις στην προκήρυξη 4ΓΒ/2025. Η προκήρυξη 4ΓΒ/2025 προβλέπει την πλήρωση 132 θέσεων μόνιμου προσωπικού, διαφόρων κλάδων/ειδικοτήτων, αποκλειστικά από τους επιτυχόντες του πρώτου γραπτού διαγωνισμού. 

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν επιτυχόντες και των δύο κατηγοριών εκπαίδευσης που συμμετείχαν στον διαγωνισμό (ΠΕ και ΤΕ), ενώ οι θέσεις κατανέμονται στην ΑΑΔΕ, σε ΚΕΠ, στον ΕΦΚΑ, στον ΕΟΦ και άλλους φορείς του δημοσίου. 

Οι ειδικότητες που ζητούνται δεν αφορούν όλους τους επιτυχόντες αλλά μόνο όσους έχουν διαγωνιστεί στις παρακάτω κλάδο / ειδικότητες:

Επιτυχόντες ΠΕΕπιτυχόντες ΤΕ
ΠΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων ΠολιτώνΤΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών
ΠΕ Διοικητικού - ΟικονομικούΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού
ΠΕ Διοικητικού (Νομικών)ΤΕ Εφοριακών
ΠΕ ΟικονομικούΤΕ Τελωνειακών
 ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής και δικαιολογητικών έχει ξεκινήσει και λήγει σήμερα Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2025 και ώρα 14:00.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Το "μυστικό" επίδομα των 300€ με τους χιλιάδες δικαιούχους - 750 ευρώ σε χιλιάδες εργαζόμενους του ιδιωτικού

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αγρότες πάνω σε τρακτέρ κατά τη διάρκεια μπλόκου
Οι γονείς μαζί με τους αγρότες για παιδεία, αξιοπρέπεια και ζωή με δικαιώματα
Κοινός αγώνας ενάντια στην υποχρηματοδότηση που πλήττει σχολεία, οικογένειες και την ύπαιθρο – Κάλεσμα σε κινητοποιήσεις και έμπρακτη αλληλεγγύη
Οι γονείς μαζί με τους αγρότες για παιδεία, αξιοπρέπεια και ζωή με δικαιώματα
proaulio
Σήμα κινδύνου για το 1ο Λύκειο Χολαργού: Παρέμβαση γονέων στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τη στατική αναβάθμιση
Ασφάλεια μαθητών υπό αμφισβήτηση – Παρέμβαση για το 1ο Λύκειο Χολαργού στο Περιφερειακό Συμβούλιο
Σήμα κινδύνου για το 1ο Λύκειο Χολαργού: Παρέμβαση γονέων στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τη στατική αναβάθμιση
dikastiria-apoxi-dikigoron-arxeio.jpg
Εισαγγελέας στη δίκη της Χρυσής Αυγής: «Είναι θιασώτες της απανθρωποποίησης, όπως οι ναζί»
Εισαγγελέας: Η ατιμωρησία, το φυλετικό μίσος και ο μηχανισμός βίας πίσω από τη δράση της Χρυσής Αυγής
Εισαγγελέας στη δίκη της Χρυσής Αυγής: «Είναι θιασώτες της απανθρωποποίησης, όπως οι ναζί»