ΑΣΕΠ
ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME NEWS
Oι πίνακες προσληπτέου, κατάταξης και αποκλειομένων υποψηφίων

Το Α.Σ.Ε.Π. γνωστοποιεί ότι εκδόθηκαν οι πίνακες προσληπτέου, κατάταξης και αποκλειομένων υποψηφίων (κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων) της διαδικασίας πλήρωσης μίας (1) θέσης Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, από επιλαχόντες, στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στο γνωστικό αντικείμενο «Οικονομολόγων /Στατιστικών/Κοστολόγων [Με εξειδίκευση στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά (Μικροοικονομική Θεωρία και Πολιτική ή Οικονομετρία ή Πολιτική Ανταγωνισμού)]» (Κωδικός Θέσης: 10002) της Προκήρυξης Α.Σ.Ε.Π. 4Ε/2020 (Φ.Ε.Κ. 45/17.11.2020 & 47/24.12.2020, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.), σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 7 και 8 του άρθρου 25 του ν. 4765/2021 (Φ.Ε.Κ. 6/τ.Α΄/15.1.2021) και του άρθρου 6 του ν. 4915/2022 (Φ.Ε.Κ. 63/τ.Α΄/24.3.2022), όπως ισχύουν.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι αποκλειόμενοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Οι ανωτέρω πίνακες έχουν καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) και ο πίνακας προσληπτέου έχει αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση. Μετά την έκδοση του σχετικού Φ.Ε.Κ. θα αναρτηθεί στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ». 

ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΟΥ, ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ Κ.Θ.10002

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκλογές
Ευρωεκλογές: Για ποια Ευρώπη;
Σε λιγότερο από δύο μήνες  διεξάγονται οι ευρωεκλογές και τα επιτελεία των κομμάτων ανεβάζουν στροφές, ανακοινώνουν υποψηφίους  και προετοιμάζονται...
Ευρωεκλογές: Για ποια Ευρώπη;