ergasia
Πορτογαλία: Αμοιβή 2.000 ευρώ από εταιρία σε Έλληνες

Μια μεγάλη ευκαιρία δίνει σε Έλληνες εργαζόμενους η εταιρεία Concentrix στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, η οποία αναζητά ελληνόφωνους για να εργαστούν ως «Content Reviewer» με πολύ καλά εργασιακά προνόμια.

Η εταιρεία προσφέρει πακέτο αποδοχών που αγγίζει τα 1.947 ευρώ, ενώ οι εργαζόμενοί της λαμβάνουν κουπόνια σίτισης, έξτρα μπόνους και ασφάλεια υγείας.

Από διακοπές μέχρι… σαμπάνια

Η εταιρεία προσφέρει ακόμα ειδικές εκπτώσεις στους εργαζόμενους της, ειδικά πακέτα διακοπών, δωρεάν ποτά και… «ημέρες φρούτων».

Για να στείλετε το βιογραφικό σας και να εργαστείτε ως «Content Reviewe στην Concentrix, είναι απαραίτητο να έχετε άπταιστη γνώση της ελληνικής γλώσσας, τόσο σε προφορικό όσο και σε γραπτό επίπεδο (γνώση σε μητρικό επίπεδο). Παράλληλα, θα πρέπει να έχετε γνώση επιπέδου C1 στην Αγγλική γλώσσα.

Τα προσόντα

Για να εργαστείτε ως «Content Reviewer» θα πρέπει να έχετε εμπειρία στην επεξεργασία κειμένου καθώς και στον έλεγχο ή την ανάλυση ψηφιακού περιεχομένου.

Πριν στείλετε το βιογραφικό σας, σκεφτείτε αν είστε έτοιμοι να μετακομίσετε στην Λισαβόνα και είστε διαθέσιμοι να εργαστείτε σε κυλιόμενα ωράρια. Συγκεκριμένα, υπάρχουν τρεις βάρδιες εργασίας που ορίζονται:

  • Από τις 8:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ.
  • Από τις 2:00 μ.μ. έως τις 11:00 μ.μ.
  • Από τις 11:00 μ.μ. έως τις 8:00 π.μ.

Για να στείλετε το βιογραφικό σας, στη νέα αγγελία για εργασία στο εξωτερικό, συνδεθείτε με τους κωδικούς σας στο Linkedin και πατήστε το σύνδεσμο ΕΔΩ.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκδήλωση Οι γλώσσες ως φορείς του παγκόσμιου πολιτισμού: Η Ελληνική Γλώσσα ως γέφυρα διαλόγου μεταξύ των πολιτισμών» στην Κίνα
Ελλάδα και Κίνα «συνάντησαν» την ελληνική γλώσσα με έναν λαμπρό εορτασμό
Ακαδημαϊκοί, διπλωμάτες και Κινέζοι ελληνιστές τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας σε μια εκδήλωση-γέφυρα μεταξύ των δύο αρχαίων πολιτισμών
Ελλάδα και Κίνα «συνάντησαν» την ελληνική γλώσσα με έναν λαμπρό εορτασμό