φαγητό
Η εταιρεία δίνει επίσης στους εργαζόμενους 28.000 ευρώ, για να τα ξοδεύουν σε εστιατόρια και μπαρ

Μία θέση εργασίας «άνοιξε» η πλατφόρμα αξιολόγησης εστιατορίων «The Infatuation» στη Νέα Υόρκη. Η  εταιρεία ψάχνει έναν συντάκτη, ο οποίος θα λάβει ετήσιο μισθό από 85.000 έως 130.000 δολάρια, όμως θα έχει κι ένα ακόμη σημαντικό προνόμιο.

Συγκεκριμένα, και όπως αναφέρει το moneyreviw.gr, όποιος αναλάβει τη θέση, θα έχει ετήσιο προϋπολογισμό 30.000 δολαρίων (28.000 ευρώ), για να τα ξοδεύει σε εστιατόρια στη Νέα Υόρκη και να δοκιμάζει κάθε είδους φαγητό και ποτό.

Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε 2.500 δολάρια το μήνα, 576,92 δολάρια την εβδομάδα ή 82,19 δολάρια την ημέρα, αν αποφασίσει να τρώει έξω κάθε ημέρα του χρόνου.

Τα απαιτούμενα προσόντα

Σύμφωνα με την αγγελία, ο συντάκτης θα πρέπει να επιμελείται τις κριτικές, τους οδηγούς και τα ενημερωτικά δελτία που θα δημοσιεύονται στοThe Infatuation NYC.

Εκτός αυτού θα «ερευνά και θα ελέγχει τα γεγονότα σχετικά με το ιστορικό και πολιτιστικό πλαίσιο διαφόρων κουζινών, πιάτων και περιοχών».

Οι υποψήφιοι για τη θέση καλούνται να έχουν τουλάχιστον πέντε χρόνια εμπειρίας στην επιμέλεια κειμένων, καθώς και πάθος για το φαγητό στη Νέα Υόρκη.

Το Infatuation εξαγοράστηκε από την JPMorgan Chase το 2021 και σήμερα έχει γραφεία σε 53 πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Γραπτός ΑΣΕΠ: Έρχονται 2 μεγάλες και 2 μικρές προκηρύξεις με πάνω από 5.000 θέσεις

ΕΚΤΑΚΤΩΣ 400 ΕΥΡΩ σε χιλιάδες εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

ΑΣΕΠ: Αυτό είναι το πιο ΕΥΚΟΛΟ online Lower & Proficiency - Πάρτε το μέσα σε 2 ημέρες -Μόνο 111 ευρώ!

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC μόνο με 100 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΠΜΣ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα