ΑΣΕΠ: Όλες οι προκηρύξεις για 555 προσλήψεις στο Δημόσιο
Εκατοντάδες ανοικτές θέσεις εργασίας σε Δήμους, Ερευνητικά Κέντρα και άλλους φορείς του Δημοσίου - Αναλυτικά όλες οι προκηρύξεις

Πλήθος προσλήψεων αναμένεται το προσεχές διάστημα από Δήμους και άλλους φορείς του Δημοσίου. Οι παρακάτω προκηρύξεις που συγκέντρωσε το alfavita.gr, αφορούν προσλήψεις προσωπικού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, ενώ οι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων είναι ανοικτές.

Συγκεκριμένα, στην άμεση πρόσληψη προσωπικού πρόκειται να προχωρήσουν έξι Δήμοι σε όλη την χώρα που έχουν αναγγείλει 38 θέσεις εργασίας. Παράλληλα, 51 προσλήψεις έχουν ανακοινώσει η ΔΕΗ και ο ΔΕΔΔΗΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο ΕΟΔΥ έχει προκηρύξει 25 θέσεις εργασίας με μισθό έως 3.400 ευρώ, ενώ 11 θέσεις επιστημονικού προσωπικού αναζητούν δύο κορυφαία Ερευνητικά Κέντρα της χώρας.

Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα βρουν συνολικά 108 ανοικτές θέσεις εργασίας σε διάφορους φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αναλυτικά:

Προσλήψεις σε Δήμους

Ο Δήμος Πειραιά θα προχωρήσει στη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με 4 άτομα, και μισθό έως 2.500 ευρώ, συνολικής διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης και έως τη λήξη της Πράξης, δηλαδή έως τις 30 Νοεμβρίου 2023. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021. (Περισσότερα εδώ...)

Ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με 11 άτομα, για την κάλυψη αναγκών λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου «Γεώργιος Μιχαλακέας» και των Πολιτιστικών Τμημάτων του Δήμου. Αιτήσεις έως την Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021. (Περισσότερα εδώ...)

Ο Δήμος Καισαριανής προκηρύσσει την συμπληρωματική πρόσληψη προσωπικού, 2 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις κατεπείγουσες και άμεσες ανάγκες καθαριότητας των Σχολικών Μονάδων του Δήμου. Αιτήσεις έως αύριο, Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2021 (Περισσότερα εδώ...)

Ο Δήμος Καλαμαριάς προκηρύσσει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 6 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών Δημοτικού Κοιμητηρίου του Δήμου Καλαμαριάς. H προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021. (Περισσότερα εδώ...)

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας προκηρύσσει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 4 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου. Αιτήσεις έως την Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021.(Περισσότερα εδώ...)

Ο Δήμος Ρόδου θα προσλάβει καλλιτεχνικό – επιμορφωτικό προσωπικό, συνολικού αριθμού 11 ατόμων, για την λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου, κατά την διδακτική περίοδο 2021-2022. Αιτήσεις έως το Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021. (Περισσότερα εδώ...)

Προσλήψεις σε ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ

Η ΔΕΗ προκηρύσσει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 26 ατόμων, για την κάλυψη των εποχικών ή παροδικών αναγκών των Υδροηλεκτρικών Σταθμών του Συγκροτήματος Αλιάκμονα που εδρεύει στην Βέροια του Νομού Ημαθίας. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκινάει αύριο, Πέμπτη 4 Νοεμβρίου και λήγει τη Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021. (Περισσότερα εδώ...)

Ο ΔΕΔΔΗΕ δημοσίευσε δύο νέες προκηρύξεις με τις οποίες ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 8 ατόμων, στις περιοχές των Ιωαννίνων και του Κιλκίς στη βόρεια Ελλάδα. Αιτήσεις έως την Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021. (Περισσότερα εδώ...)

Επιπλέον, ο ΔΕΔΔΗΕ προκηρύσσει την πρόσληψη 5 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών στην Πάτρα του Νομού Αχαΐας. Αιτήσεις έως Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021. (Περισσότερα εδώ...)

Ακόμα, έχει προκηρύξει 3 θέσεις στην περιοχή του Αλιβερίου Ευβοίας, με ανοικτές αιτήσεις έως τη Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021. (Περισσότερα εδώ...)

Τέλος, οι αιτήσεις στον ΔΕΔΔΗΕ είναι ακόμα ανοικτές για 9 θέσεις εργασίας σε Σπάρτη, Μολάους, Γύθειο, Κύθηρα και Κομοτηνή,(Περισσότερα εδώ...)

Θέσεις Πτυχιούχων σε Ερευνητικά Κέντρα

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) «Δημόκριτος» δημοσίευσε συνολικά τέσσερις νέες προκηρύξεις που αφορούν την πρόσληψη 6 πτυχιούχων. (Περισσότερα εδώ...)

Παράλληλα και το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών δημοσίευσε πέντε νέες προκηρύξεις που αφορά την πρόσληψη 5 νέων πτυχιούχων επιστημόνων. (Περισσότερα εδώ...)

Προσλήψεις στον ΕΟΔΥ με μισθό έως 3.400€

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοινώνει την πρόσληψη 25 ατόμων με συμβάσεις μίσθωσης έργου τετράμηνης διάρκειας, σε Κεντρικά Εργαστήρια Δημόσιας Υγείας (ΚΕΔΥ) και το Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (ΠΕΔΥ).

Ο μισθός που προβλέπεται στην προκήρυξη κυμαίνεται από 1.100€ ευρώ και φτάνει έως 4.400€ ευρώ τον μήνα, ενώ η υποβολή των αιτήσεων έχει ξεκινήσει από την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021. (Περισσότερα εδώ...)

Προσλήψεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Ανοικτές συνολικά 108 θέσεις εργασίας έχει και η Ευρωπαϊκή Ένωση:

Διαγωνισμός για 40 θέσεις εργασίας στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης με ανοικτές αιτήσεις έως την την Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2021. (Περισσότερα εδώ....)

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) διοργανώνει γενικό διαγωνισμό για 68 ερευνητές στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης Απάτης, με ανοικτές αιτήσεις έως την την Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2021. (Περισσότερα εδώ....)

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτές είναι οι πρώτες 227 ειδικότητες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμός ΑΣΕΠ

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Δημιουργία Μητρώο ΑΣΕΠ και Κατάθεση αίτησης μόνο με 30 ευρω μέσω του proson.gr

ΑΣΕΠ: Αυτό είναι το πιο ΕΥΚΟΛΟ online Lower & Proficiency - Πάρτε το μέσα σε 2 ημέρες -Μόνο 111 ευρώ!

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΠΜΣ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

afganistan_foititries
Αφγανιστάν: Φοιτήτριες διαδηλώνουν μετά την επίθεση σε εκπαιδευτικό κέντρο
Φοιτήτριες διαδηλώνουν στη Χεράτ του Αφγανιστάν, μετά την επίθεση σε εκπαιδευτικό κέντρο στην Καμπούλ
Αφγανιστάν: Φοιτήτριες διαδηλώνουν μετά την επίθεση σε εκπαιδευτικό κέντρο