Προσλήψεις σε Δήμους: 120 θέσεις εργασίας σε πέντε Δήμους
Συνολικά 120 νέες θέσεις εργασίας έχουν προκηρύξει πέντε Δήμοι σε όλη την χώρα - Δείτε όλες τις προκηρύξεις και τις ειδικότητες που ζητούνται

Στην πρόσληψη εποχικού προσωπικού πρόκειται να προχωρήσουν άμεσα πέντε Δήμοι της χώρας. Οι προσλήψεις αφορούν την αντιμετώπιση εποχικών ή παροδικών αναγκών που έχουν προκύψει, την στελέχωση καλοκαιρινών δημοτικών camping καθώς και την υλοποίηση καλοκαιρινών προγραμμάτων φύλαξης και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

Οι πέντε Δήμοι που πρόκειται να προχωρήσουν άμεσα σε προσλήψεις είναι ο Δήμος Σάμης, ο Δήμος Καλαμαριάς, ο Δήμος Θάσου, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων καθώς και ο Δήμος Σίφνου.

Ταυτόχρονα, υπενθυμίζουμε ότι τρέχουν συνολικά τέσσερις προκηρύξεις μέσω ΑΣΕΠ που αφορούν την πρόσληψη 369 μόνιμων υπαλλήλων σε ΚΕΠ, Υπουργεία, Ερευνητικά Κέντρα και άλλους φορείς του Δημοσίου (περισσότερα εδώ...)

Αναλυτικά οι 120 προσλήψεις στους Δήμους και οι προκηρύξεις τους:

Δήμος Σάμης

Ο Δήμος Σάμης ανακοινώνει την πρόσληψη 31 ατόμων με σύμβαση εργασία ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 5 μηνών.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021

Αναλυτικά η προκήρυξη

Δήμος Καλαμαριάς

Η Δημοτική Εμπορική Τουριστική Επιχείρηση Καλαμαριάς ανακοινώνει την πρόσληψη 25 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 2,5 μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΔΕΤΕΚ ΑΕ ΟΤΑ.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021

Αναλυτικά η προκήρυξη

Δήμος Θάσου

Ο Δήμος Θάσου προκηρύσσει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 45 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών τριών Δημοτικών camping του νησιού.

Επιπλέον ο Δήμος Θάσου ανακοινώνει την πρόσληψη 6 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας (Συνοδοί Απορριμματοφόρων) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων  και στις δύο προκηρύξεις λήγει τη Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021

Αναλυτικά η προκήρυξη για τις 45 θέσεις

Αναλυτικά η προκήρυξη για τις 6 θέσεις

Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ανακοινώνει την πρόσληψη 9 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την υλοποίηση του προγράμματος «Καλοκαιρινή φύλαξη παιδιών με δημιουργική απασχόληση έτους 2021».

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2021

Αναλυτικά η προκήρυξη

Δήμος Σίφνου

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Σίφνου ανακοινώνει την πρόσληψη 4 ατόμων (ΔΕ Υπάλληλος γραφείου, ΔΕ Εισπράκτορας λεωφορείου), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 2 μηνών.

Αναλυτικά η προκήρυξη

Πιστοποιητικά Υπολογιστών που γίνονται δεκτά από το ΑΣΕΠ

Η προκηρύξεις που αφορούν το Δημόσιο, το ΑΣΕΠ, τους διορισμούς και τις προσλήψεις ζητούν από τους ενδιαφερόμενους είτε ώς τυπικό κριτήριο είτε ως μοριοδοτούμενο κριτήριο πιστοποίηση γνώσης χειρισμού Ηλεκτρονικών υπολγιστών στα αντικείμενα: 

α) επεξεργασίας κειμένων
β) υπολογιστικών φύλλων
γ) υπηρεσιών διαδικτύου αποδεικνύεται ως εξής:

Το alfavita.gr παρουσιάζει πιστοποιητικά Πληροφορικής -  πιστοποιητικά γνώσης χειρισμού Η/Υ που εκδίδονται από φορείς οι οποίοι έχουν πιστοποιηθεί π από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) πρώην Οργανισμό Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτισης (Ο.Ε.Ε.Κ).

Τα πιστοποιητικά που παρουσιάζονται μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε πέρα από τη μοριοδότηση προσλήψεων - διορισμών και στα Μεταπτυχιακά προγράμματα που τα ζητούν καθώς και τον ιδιωτικό τομέα αλλά και στο εξωτερικό.

Περισσότερα εδώ...

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ - ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ (ΑΣΕΠ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ):

Λάβε σε 10 ημέρες Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ με ΤΗΛΕ-ΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening (αναγνωρισμένη από ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ)

σχετικά άρθρα

Πετρούνιας για ΕΡΤ: «Νιώθω απογοητευμένος - Είναι ατόπημα»
«Κάποιοι Έλληνες ξύπνησαν πρωί για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια», δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητής - Βίντεο με τη συγγνώμη...
Πετρούνιας για ΕΡΤ: «Νιώθω απογοητευμένος - Είναι ατόπημα»
apostolopoulos
Ακυρώθηκε η βράβευση του Ιάσονα Αποστολόπουλου, διασώστη προσφύγων
Το όνομα του Ιάσονα Αποστολόπουλου αφαιρέθηκε στο παρά ένα από την λίστα όσων θα βράβευε η ΠτΔ - Παρέμβαση Κ. Μπογδάνου για να μην παρασημοφορηθεί ο...
Ακυρώθηκε η βράβευση του Ιάσονα Αποστολόπουλου, διασώστη προσφύγων
Αθώος… ο πιλότος παρόλο που ομολόγησε! Το βεβαιώνει η Λίτσα Πατέρα!
«Την διαπίστωσή της βάσισε στο ότι «η Αφροδίτη της ήταν πολύ χτυπημένη», όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Και συνέχισε λέγοντας ότι αυτή η  ένδειξη...
Αθώος… ο πιλότος παρόλο που ομολόγησε! Το βεβαιώνει η Λίτσα Πατέρα!