ΑΣΕΠ: Μόνιμες προσλήψεις σε ΚΕΠ, Λιμενικό, υπ. Οικονομικών
Όλοι οι διαγωνισμοί που τρέχουν μέσω ΑΣΕΠ για περισσότερες από 300 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) «τρέχει» αυτή την περίοδο πέντε προκηρύξεις που αφορούν συνολικά 371 θέσεις εργασίας στο υπουργείο Οικονομικών, τα ΚΕΠ, το Λιμενικό, Ερευνητικά Κέντρα και δεκαεννέα ακόμα φορείς του Δημοσίου.

Παράλληλα, το ΑΣΕΠ έχει στα «σκαριά» δύο νέες προκηρύξεις που αναμένεται να δημοσιευθούν το προσεχές διάστημα και θα αφορούν 509 μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου και 42 προσλήψεις στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Αναλυτικά οι προσλήψεις που «τρέχουν»:

Υπουργείο Οικονομικών

Ξεκίνησε και «τρέχει» ήδη από την Τρίτη, 15 Ιουνίου, η διαδικασία αιτήσεων για τις θέσεις Γεωτεχνικών, Δημοσιονομικών και Μηχανικών στο υπουργείο Οικονομικών.

Η προκήρυξη 6Κ/2021 του ΑΣΕΠ αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν δεκαπέντε (115) συνολικά θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε Οργανικές Μονάδες του Υπουργείου Οικονομικών.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αναμένεται να λήξει στις 30 Ιουνίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Περισσότερα εδώ...

Μόνιμες προσλήψεις στα ΚΕΠ

Εν αναμονή της έναρξης των αιτήσεων βρίσκονται χιλιάδες υποψήφιοι για την προκήρυξη 7Κ/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν σαράντα τεσσάρων (144) συνολικά θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα ΚΕΠ των ΟΤΑ Α' Βαθμού.

Μόνιμες προσλήψεις στα ΚΕΠ μέσω ΑΣΕΠ: Εκδόθηκε η προκήρυξη

Για τις προσλήψεις στα ΚΕΠ αναμένεται ότι θα υπάρξει ρεκόρ αιτήσεων, αφού στην προκήρυξη μπορούν να συμμετάσχουν απόφοιτοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης με οποιοδήποτε τίτλο σπουδών.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 5 Ιουλίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 20 Ιουλίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Περισσότερα εδώ...

Μόνιμες προσλήψεις σε 19 φορείς του Δημοσίου

Μέχρι την Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2021 και ώρα 14:00, έχουν τη δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν την υποψηφιότητα τους στην προκήρυξη 5Κ/2021 του ΑΣΕΠ.

Η προκήρυξη 5Κ/2021 του ΑΣΕΠ αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας ογδόντα τριών (83) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε 19 φορείς του Δημοσίου.

Περισσότερα εδώ...

Προσλήψεις σε Ερευνητικά Κέντρα

Στις 28 Ιουνίου 2021 αναμένεται να ξεκινήσουν οι αιτήσεις για την προκήρυξη 4Ε/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση συνολικά 27 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σε δύο Ερευνητικούς και Τεχνολογικούς Φορείς που εποπτεύονται από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για 11 θέσεις εργασίας στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) και 16 ακόμα θέσεις στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής λήγει στις 13 Ιουλίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00. 

Περισσότερα εδώ...

Διαγωνισμός για απευθείας κατάταξη στο Λιμενικό

Το ΑΣΕΠ δημοσίευσε νέα προκήρυξη διαγωνισμού απευθείας Κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Υγειονομικού ειδικής κατηγορίας έτους 2021, προερχόμενων από ιδιώτες Οδοντιάτρους και Ψυχολόγους, με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννης Πλακιωτάκης, υπογράφει την νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ με την οποία προκηρύσσεται διαγωνισμός για την απευθείας κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή (Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.) δύο (2) Αξιωματικών Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. (ανδρών - γυναικών) ειδικότητας Υγειονομικού ειδικής κατηγορίας, προερχόμενων από ιδιώτες Οδοντιάτρους και Ψυχολόγους.

Περισσότερα εδώ...

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ - ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ (ΑΣΕΠ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ):

Λάβε σε 10 ημέρες Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ με ΤΗΛΕ-ΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening (αναγνωρισμένη από ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ)

σχετικά άρθρα

«Ανα…πλήρωσα αδρά»
«Ως μόνιμος, πλέον, εκπαιδευτικός, που δεν καταδέχτηκα να ζητήσω την παραμικρή εκδούλευση για να κατακτήσω τη συγκεκριμένη θέση, ένα πράγμα κυρίως...
«Ανα…πλήρωσα αδρά»
Γυναικοκτονία στη Δάφνη: Εισαγγελική έρευνα για τους δύο αστυνομικούς που αγνόησαν τις κλήσεις
Ο τρόπος αντίδρασης των δύο ένστολων θα ελεγχθεί από Εισαγγελικό λειτουργό προκειμένου να εντοπιστούν ενδεχόμενες ποινικές τους ευθύνες
Δάφνη: Εισαγγελική έρευνα για τους δύο αστυνομικούς που αγνόησαν τις κλήσεις
Ρόδος:Στον εισαγγελέα ο 47χρονος που απείλησε με μαχαίρι τη σύζυγο του
Tη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο 47χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τη σύζυγο του στη Ρόδο - Της επιτέθηκε με μαχαίρι επειδή του ζήτησε...
Ρόδος:Στον εισαγγελέα ο 47χρονος που απείλησε με μαχαίρι τη σύζυγο του
filis
Φίλης: Κοινωνικό και πολιτικό εργαστήριο ανατροπών οι αγώνες στην εκπαίδευση
«Έχουμε καθήκον, να αποκαταστήσουμε την αδικία σε βάρος πολλών χιλιάδων αποφοίτων λυκείου» επεσήμανε σε συνέντευξη του ο Ν. Φίλης 
Φίλης: Κοινωνικό και πολιτικό εργαστήριο ανατροπών οι αγώνες στην εκπαίδευση