Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
INTIME NEWS
Την πρόσληψη 1.000 υπαλλήλων, εκ των οποίων οι 300 μόνιμες, σε δασικές υπηρεσίες προανήγγειλε στη Βουλή ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Αμυράς

Την πρόσληψη 700 δασολόγων, δασοπόνων και διοικητικών καθώς και την πρόσληψη άλλων 300 μόνιμων υπαλλήλων στις δασικές υπηρεσίες, προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Αμυράς.

Ο κ. Αμυράς, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτή του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου, ανέφερε ότι θα πραγματοποιηθούν συνολικά 1.000 προσλήψεις εκ των οποίων οι 300 σε μόνιμες θέσεις, για να αντιμετωπιστεί η υποστελέχωση των δασικών υπηρεσιών καθώς οι τελευταίες προσλήψεις έγιναν πριν από 17 χρόνια.

giorgos_amiras.jpg

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος είπε: «Προχωρούμε σε πρόσληψη 700 δασολόγων, δασοπόνων και διοικητικών και προχωράμε στην πρόσληψη άλλων 300 μόνιμων στις δασικές υπηρεσίες. Ξέρουμε τις ελλείψεις και την δυσκολία του έργου τους. Μετά από 17χρόνια προχωράμε στις πρώτες προσλήψεις».

Παράλληλα, ο κ. Αμυρά αναφέρθηκε και στην καμένη περιοχή του Αλεποχωρίου λέγοντας ότι δεν θα υπάρξει καμία παρέμβαση: «Δεν πρόκειται να μπει όχι μόνο ανεμογεννήτρια αλλά ούτε βίδα, ούτε λέπι ανεμογεννήτριας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Διορισμοί σε δήμους: Ξεκινούν οι αιτήσεις - Πως να την κάνετε (Βήμα - Βήμα)

500 ευρώ επιδότηση για Ηλεκτρικές συσκευές - Πως τα παίρνετε

Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Εύκολο εξ αποστάσεως Lower & Proficiency για μοριοδότηση ΑΣΕΠ - Πάρτε πιστοποίηση σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα