Thumbnail
Πιλοτικό πρόγραμμα Ελευσίνας –Δράση Κατάρτισης- Υποβολή θέσεων πρακτικής άσκησης από τοπικές επιχειρήσεις  

Ξεκινά σήμερα, Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2018, η τρίτη δράση του πιλοτικού  προγράμματος Ενεργητικών Πολιτικών Απασχόλησης ανοιχτού τύπου του ΚΠΑ ΟΑΕΔ Ελευσίνας, που αφορά την παροχή υπηρεσιών συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης σε ανέργους ηλικίας 45 ετών και άνω, εγγεγραμμένους τουλάχιστον έξι μήνες στο μητρώο ανέργων και οι οποίοι διαμένουν στους δήμους Ελευσίνας, Ασπροπύργου, και Μάνδρας- Ειδυλλίας.

Οι ωφελούμενοι άνεργοι θα καταρτιστούν σε βασικές οριζόντιες και κάθετες δεξιότητες και θα ακολουθήσει πρακτική άσκηση διάρκειας πέντε μηνών.  

Τα επαγγέλματα, στα οποία θα καταρτιστούν οι ωφελούμενοι του προγράμματος,  προσδιορίστηκαν με βάση τις ατομικές ανάγκες των ανέργων αλλά και τις ανάγκες και ελλείψεις των τοπικών επιχειρήσεων σε εργατικό δυναμικό, σε συγκεκριμένες επαγγελματικές ειδικότητες και δεξιότητες.

Στο πλαίσιο αυτό ο ΟΑΕΔ καλεί τις τοπικές επιχειρήσεις να δηλώσουν θέσεις πρακτικής άσκησης στα ακόλουθα επαγγέλματα:

 

Ειδικότητα

 

Κωδικός

1

Υπάλληλος Γραφείου

419000

2

Πωλητής Λιανικού Εμπορίου

532000

3

Πωλητής Χονδρικού Εμπορίου

532018

4

Αποθηκάριος

413100

5

Εργάτης Αποθήκης

933005

6

Φύλακας κτιρίων

915206

7

Χειριστής κλαρκ

885121

8

Οδηγός Βαρέων Φορτηγών

882400

9

Μπουφετζής

515004

10

Σερβιτόρος

515000

 

H δήλωση των θέσεων πρακτικής άσκησης γίνεται ηλεκτρονικά στο portal του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), συμπληρώνοντας τα πεδία της σελίδας «Εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής-Πιλοτικές Δράσεις στο πλαίσιο Ενεργητικών Πολιτικών Απασχόλησης ανοικτού τύπου στο ΚΠΑ2 Ελευσίνας, Πρακτική Άσκηση», εφόσον αποκτήσουν κωδικούς πρόσβασης (κλειδάριθμο ΟΑΕΔ).

 

Σχετικές αναλυτικές οδηγίες θα βρείτε στο portal του ΟΑΕΔ, www.oaed.gr/ στα νέα / ανακοινώσεις κάτω από τον τίτλο του προγράμματος.

 

 

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Σαρώνει το Voucher των 750€ - Έκτακτη Ενημέρωση με οδηγίες και τα 1500€

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Διορίζονται όλοι το 2026 στα Δικαστήρια χωρίς όριο ηλικίας και πτυχίο - Αυτή είναι η εξεταστέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μητσοτάκης
Κ. Μητσοτάκης: «Έχω φάει γιαούρτια στο Πολυτεχνείο – Ήμασταν τότε στην εποχή των καταλήψεων»
«Τα ξέρει καλά και ο κ. Πρύτανης. Το να μιλήσουμε για σύνδεση του δημόσιου πανεπιστημίου με την επιχειρηματικότητα ήταν θέμα ταμπού»
Κ. Μητσοτάκης: «Έχω φάει γιαούρτια στο Πολυτεχνείο – Ήμασταν τότε στην εποχή των καταλήψεων»