Εργασία 0

746 Προσλήψεις εθνοφυλάκων

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Θέσεις εργασίας για εθνοφύλακες

Εκδόθηκε ΚΥΑ με την οποία καθορίζεται ο αριθμός Εθνοφυλάκων που θα χρησιμοποιηθούν για φρούρηση αποθηκών πυρομαχικών, καυσίμων, υλικών επιστράτευσης και λοιπών εγκαταστάσεων του Στρατού Ξηράς, κατά το έτος 2018 και η ημερήσια αποζημίωση αυτών.

Ο αριθμός των Εθνοφυλάκων που θα χρησιμοποιηθεί για φρούρηση αποθηκών πυρομαχικών, καυσίμων, υλικών επιστράτευσης και λοιπών εγκαταστάσεων του Στρατού Ξηράς, ορίζεται στους 746.

Σύμφωνα με την απόφαση το ποσό της ημερησίας αποζημίωσης που παρέχεται στους Εθνοφύλακες μόνον για την αντιμετώπιση των δαπανών τροφής, ιματισμού και υπόδησής των, που προβλέπονται στην παράγραφο 2 του άρθρου 7 του Ν.1295/1982 (ΦΕΚ 126 Α΄), καθορίζεται στα δέκα πέντε (15) ευρώ.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νομοσχέδιο ΥΠΑΙΘΑ: Τι αλλάζει για διευθυντές και προϊσταμένους σε σχολεία

Σχολικά βιβλία Βόρειας Μακεδονίας: Η Ελλάδα ζητά διορθώσεις

Από ποια γλώσσα προέρχεται η λέξη «ταξί»;

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εργασία