Thumbnail

Πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως το τέλος του έργου.

1 ΠΕ Αρχαιολόγος

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 108-110, 48100-Πρέβεζα, απευθύνοντάς την στην Γραμματεία της ΕΦΑ Πρέβεζας, υπόψη κας Ζωή Χρήστου (τηλ. επικοινωνίας: 2682089890), εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών, που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στον διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 16/10/2017 έως και 20/10/2017).


Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη ΕΔΩ

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Σαρώνει το Voucher των 750€ - Έκτακτη Ενημέρωση με οδηγίες και τα 1500€

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Διορίζονται όλοι το 2026 στα Δικαστήρια χωρίς όριο ηλικίας και πτυχίο - Αυτή είναι η εξεταστέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αναστασία Βελαώρα
Εύοσμος: Η μαθήτρια Λυκείου Αναστασία Βελαώρα στην «κορυφή» της Ευρώπης
Η 16χρονη είναι η μοναδική μαθήτρια δημοσίου σχολείου που κέρδισε το εισιτήριο για τη Διεθνή Συνδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων
Εύοσμος: Η μαθήτρια Λυκείου Αναστασία Βελαώρα στην «κορυφή» της Ευρώπης
βιολαντα
Αποκάλυψη για τον ιδιοκτήτη της «Βιολάντα»: Είχε εμπλακεί σε παράνομη διακίνηση υγραερίου το 2023
Συνεχίζονται οι έρευνες για το τραγικό εργατικό δυστύχημα στη «Βιολάντα» στα Τρίκαλα - Αποκαλύψεις για την δραστηριότητα της εταιρείας στο παρελθόν
Αποκάλυψη για τον ιδιοκτήτη της «Βιολάντα»: Είχε εμπλακεί σε παράνομη διακίνηση υγραερίου το 2023
ΔΟΕ
ΔΟΕ Ημερίδα: «Δημογραφικό πρόβλημα: Κοινωνικές και εκπαιδευτικές παράμετροι. Κριτικές προσεγγίσεις, εκπαιδευτικές διεκδικήσεις».
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη 25 Φεβρουαρίου 2026 και ώρα 9:00-15:00
ΔΟΕ Ημερίδα: «Δημογραφικό πρόβλημα: Κοινωνικές και εκπαιδευτικές παράμετροι. Κριτικές προσεγγίσεις, εκπαιδευτικές διεκδικήσεις».