Thumbnail
ΚΕΕΛΠΝΟ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης με τίτλο «Ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση υγείας για την προσφυγική κρίση - PHILOS» της Έκτακτης Βοήθειας του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης (AMIF) της Γενικής Διεύθυνσης Μετανάστευσης & Εσωτερικών Υποθέσεων (DGHOME) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 

 Πρόκειται για τις άγονες θέσεις του προγράμματος PHILOS.

1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής – ΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ)

 
  •  2 Ιατρούς, ειδικότητας Γενικής Ιατρικής και εν ελλείψει αυτής Παθολογίας εν ελλείψει αυτών Παιδιατρικής (ΚΩΔ. Γ2)
  •  2 οδοντιάτρους (ΚΩΔ. Γ10)
  •  4 Μαίες, ΤΕ Μαιευτικής (ΚΩΔ. Γ6)
  •  1 Διαπολιτισμικός Μεσολαβητής (ΚΩΔ. Γ7)

2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου – ΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ)

  •  1 Επιδημιολόγος Πεδίου (ΚΩΔ. Β1)
  •  3 Ιατρούς, ειδικότητας Γενικής Ιατρικής εν ελλείψει αυτής Παθολογίας εν ελλείψει αυτών Παιδιατρικής (ΚΩΔ. Γ2)
  •  2 Διαπολιτισμικούς Μεσολαβητές (ΚΩΔ. Γ7)
  •  1 Συντονιστές Πεδίου (ΚΩΔ. Γ8)

3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας (Δυτική ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ, Ν. ΠΕΛΛΑΣ, Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ)

  •  1 Επιδημιολόγος Πεδίου (ΚΩΔ. Β1)
  •  1 Ιατρός, ειδικότητας Γενικής Ιατρικής και εν ελλείψει αυτής Παθολογίας και εν ελλείψει αυτών Παιδιατρικής (ΚΩΔ. Β2)
  •  11 Ιατρούς, ειδικότητας Γενικής Ιατρικής εν ελλείψει αυτής Παθολογίας εν ελλείψει αυτών Παιδιατρικής (ΚΩΔ. Γ2)
  •  2 Οδοντιάτρους (KΩΔ. Γ10)
  •  6 Μαίες, ΤΕ Μαιευτικής (ΚΩΔ. Γ6)
  •  9 Διαπολιτισμικούς Μεσολαβητές (ΚΩΔ. Γ7)
  •  3 Συντονιστές Πεδίου (ΚΩΔ. Γ8)

4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας – Θράκης (Ανατολική ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ν. ΚΙΛΚΙΣ, Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ, Ν. ΔΡΑΜΑΣ)

  • 1 Επιδημιολόγος Πεδίου (ΚΩΔ. Β1)
  • 1 Επισκέπτης Υγείας, ΤΕ επισκεπτών υγείας (ΚΩΔ. Β3)
  • 8 Ιατρούς, ειδικότητας Γενικής Ιατρικής εν ελλείψει αυτής Παθολογίας εν ελλείψει αυτών Παιδιατρικής (ΚΩΔ. Γ2)
  • 8 Μαίες, ΤΕ Μαιευτικής (ΚΩΔ. Γ6)
  • 7 Διαπολιτισμικούς Μεσολαβητές (ΚΩΔ. Γ7)
  • 2 Συντονιστές Πεδίου (ΚΩΔ. Γ8)

5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας (Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ, Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ, Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ)

  •  6 Ιατρούς, ειδικότητας Γενικής Ιατρικής εν ελλείψει αυτής Παθολογίας εν ελλείψει αυτών Παιδιατρικής (ΚΩΔ. Γ2)
  • 4 Μαίες, ΤΕ Μαιευτικής (ΚΩΔ. Γ6)
  • 3 Διαπολιτισμικούς Μεσολαβητές (ΚΩΔ. Γ7)
  • 2 Συντονιστές Πεδίου (ΚΩΔ. Γ8)

6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας (Ν. ΑΧΑΙΑΣ, Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ & Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)

  • 1 Ιατρός, όλων των ειδικοτήτων (ΚΩΔ. Β2) – Ν. Αχαΐας
  • 5 Ιατρούς, ειδικότητας Γενικής Ιατρικής εν ελλείψει αυτής Παθολογίας εν ελλείψει αυτών Παιδιατρικής (ΚΩΔ. Γ2)
  • 2 Μαίες, ΤΕ Μαιευτικής (ΚΩΔ. Γ6)
  • 3 Διαπολιτισμικούς Μεσολαβητές (ΚΩΔ. Γ7)
  • 1 Συντονιστές Πεδίου (ΚΩΔ. Γ8)

Επισημαίνεται ότι για την Κωδικό Θέσης Γ2 η πλήρωση των κενών θέσεων ιατρών θα πραγματοποιηθεί από ιατρούς άνευ ειδικότητας εν ελλείψει των προαναφερόμενων ειδικοτήτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (σε κλειστό φάκελο) είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη Γραμματεία του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Αγράφων 3-5, Μαρούσι, Τ.Κ 15123. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι, που θέλουν να υποβάλλουν αίτηση για παραπάνω από μία θέση, υποχρεούνται να καταθέσουν από μία αίτηση για κάθε θέση στον ίδιο φάκελο.

(Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων: 25 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 15:00)

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Voucher ΔΥΠΑ 750 ευρώ: Πότε οι πληρώνεστε και που ξεκινάτε πρώτοι

ΑΣΕΠ 3Κ/2025: 450 Διορισμοί στο Υπ.Πολιτισμού ΧΩΡΙΣ πτυχίο - Αιτήσεις εδώ

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κουρτίνα
Σοκ από νέα μελέτη: Εισπνέουμε έως και 70.000 μικροπλαστικά την ημέρα μέσα στο ίδιο μας το σπίτι
Η πλειονότητα των μικροσωματιδίων είναι αόρατη και εισχωρεί βαθιά στους πνεύμονες – Τι δείχνει η έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Τουλούζης
Σοκ από νέα μελέτη: Εισπνέουμε έως και 70.000 μικροπλαστικά την ημέρα μέσα στο ίδιο μας το σπίτι
ομελέτα
Ομελέτα φούρνου με λαχανικά και φέτα – Εύκολη, θρεπτική και απολαυστική
Μπορείτε να προσθέσετε ποικιλία από λαχανικά και τυριά, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, δημιουργώντας κάθε φορά μια νέα γευστική παραλλαγή
Ομελέτα φούρνου με λαχανικά και φέτα – Εύκολη, θρεπτική και απολαυστική
marouli
Ιδέες για τοστ χωρίς ψωμί: Νόστιμες λύσεις με λιγότερους υδατάνθρακες
Υπάρχουν έξυπνοι και γευστικοί τρόποι να αντικαταστήσεις το ψωμί, διατηρώντας την ευκολία και την απόλαυση ενός τοστ.
Ιδέες για τοστ χωρίς ψωμί: Νόστιμες λύσεις με λιγότερους υδατάνθρακες